Jurassic World: Dominion’da koronavirüs arası sona erdi

Jurassic World: Dominion’da koronavirüs arası sona erdi

İngiltere'nin film çekimlerini karantinadan muaf tutma kararı; çekimlerine ara verilen ‘Jurassic World: Dominion’ ekibini harekete geçirdi. Ekip, filmin çekimleri için tekrar hummalı bir hazırlığa başlandı.

Koronavirüs nedeniyle çekimlerine ara vermek zorunda kalan; başrollerinde Chris Pratt (Owen Grady) ve Bryce Dallas Howard'ın (Claire Dearing) yer aldığı ‘Jurassic World: Dominion’, İngiltere'nin sinema sektörünü karantina sürecinden muaf tutma kararıyla rahat bir nefes aldı.

 

Karantina sürecine girmeden doğrudan çekimlere başlamaya hazırlanan yönetmen Colin Trevorrow, Empire Magazine'e "İngiltere'de devam edecek olan set hakkında yeni bilgiler paylaştı.

 

“ZAMAN BİZE KOLAYLIK SAĞLADI”

Güvenliğin her şeyin önünde olduğunu belirten 43 yaşındaki yönetmen "Birçoğumuz için karantina yaşamından önce de Dominion hayatımızdaki en büyük mücadelelerden biriydi. Çekim programı gerçekten bizim yararımıza oldu. İlk dört hafta boyunca çoğunlukla dinozorlu sahneleri çektik. Yani bu bizim görsel efekt çalışmalarına başlamamız ve yetiştirme stresi olmadan yeni şeyleri yapmaya başlamamız için kolaylık sağladı" dedi.

 

Trevorrow "Yeni sürecin zor tarafı, tüm önlemlerle birlikte yaratıcı bir ortam oluşturmak durumunda kalmamız. Kameralar çalışmaya başladığında kendi dünyamızı unutmalı ve filmin dünyasında yaşamalıyız. Bu biraz alıştırma gerektirebilir" dedi.

 

NORMALLEŞME FİLM SEKTÖRÜNE YARADI

Bu ay içinde çekimlerine başlanması beklenen filmin kadrosunda Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ı yanısıra Steven Spielberg'lü Jurassic Park'tan Laura Dern, Jeff Goldblum ve Sam Neill dahil edildi. Böylece hem Jurassic World, hem de Jurassic Park izleyicileri filme davet edilmiş olundu.

 

Hollywood filmleri Koronavirüs sonrası normalleşme sürecinde ikiye ayrıldı. Bir kısmı salgının minimum seviyede olduğu Yeni Zelanda'da çekimlere devam edecekken, bir kısmı da oldukça yumuşak kurallara sahip olan İngiltere'deki stüdyolara gitme kararı aldı.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.