Kaan Sarıaydın: Seyyit Filistin'de!

Kaan Sarıaydın: Seyyit Filistin'de!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Her Açıdan programına konuk olan Kaan Sarıaydın'ın Türklerin Kudüs'ü geri alacağını ve SiHA'ların yakında İsrail'e selam çakacağını söyledi.

Oldukça ütopik görünen ama dikkate alınması gereken değerlendirmeler yapan Kaan Sarıaydın, emperyalizmin kurduğu uluslararası sisteme karşı ulusal güçlerin yanında, emperyalizmin saldırıları karşısında kendine güvenmeyi öğütleyen konuşmalar yapıyor. Sarıaydın yazılarında ve konuşmalarında "Ulus derin devletleriyle küresel sermayenin savaşı"nın yaşandığını iddia ediyor.

Sarıaydın, Beyaz Tv'de 13 Mayıs 2021 tarihinde yaptığı konuşmada, "Türkler Hamas'la ve Al Kasım gruplarıyla ilişkilidir diye yurt dışı basın yazıyor. Evet biz eğitiyoruz yıllardır; artık eski Filistin yok, güçlü bir Filistin var. Nasıl demir kubbe başlarına yıkıldı. 1966'dan beri böyle bir direniş olmamıştı filan itiraf ediyorlar. Seyyit orada! Size bayram mesajım olsun. HAMAS eskiden üç dört füze atıyordu. Hangi akıl var orada düşünün, nasıl Karabağ'da Libya'daydık nasıl 19 sene Azerbaycan ordusuyla birlikteydik başardık... Ne olduğuna odaklanın bütün dünya bunu konuşuyor. Bizde kimse konuşmuyor. Küreselciler İsrail'i Selahattin Eyyübi'nin önüne attılar. Hamas ve El Kassam'ı Türkler yönetiyor demeye başlayacak . Seyit orda! Türkiye'nin öncülüğünde Ortadoğuda kuruldu bu örgüt. Tüm zalimlere karşı harekete geçen bir Türk teşkilatı... 2017'den beri bu işe hazırlandık biz. Türk kadim devletinin aklı hepsinin üstündedir. Devlet hep 18 yaşındadır, hakikati görmek istiyorsan derinine bakacaksın... Demir kubbe nasıl çöktü. Yapay zeka başlıklı füzeleri nereden bulacak Filistin düşünün..."

FİLİSTİNLİLER NASIL DİRENİYOR?

Filistinli güçler İsrail'i deli eden füzeleriyle tüm dünyayı şaşırttılar ve ilk kez demir kubbeyi yıktılar. Çok namlulu roketatar sistemi kullanıyorlar ve radarlarını yanıltıcı araçlar... Hiç bir füze rastgele gitmiyor Katyuşalar gibi, her füze bir hedefe kilitlenip ona gidiyor.  Giderken de karşı tarafın radarını karıştıracak özellikler var. Demir kubbe ancak böyle akıllı sistemle delinebilirdi. O gece demir kubbeyi ne deldi tam bir muamma? Ancak dünya basını Roketsan'ın roketatarı akıllı sisteme sahip,  T 122 Sakarya, yapay zeka teknolojisine sahip diye yazıyorlar.

KAAN SARIAYDIN KİMDİR?

Kaan Sarıaydın, 17 Eylül 1970 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Üniversite için yurt dışına gitti. Ekim 1991 ve Haziran 1996 tarihleri arasında Johann Wolfgang Goethe-University, Frankfurt Main, Germany İşletme bölümünü tamamladı.

1998 yılında Alman Menkul kıymetleri için trader olarak çalıştı. 2001 senesinde ise Lehman Brothers International Limited, Londra Alman, İsviçre, Belçike, Avusturya ve EASDAQ menkul kıymetleri için trader yani piyasa yapıcı olarak çalıştı.

4 yıl boyunca Avrupa ve İngiltere menkul kıymetleri için piyasa yapıcısı, Avrupa Bankaları sektörü için birim yöneticisi olarak görev alan Kaan Sarıaydın, 2006 yılında MSPS Yetkili Yönetici ve tüm Avrupa için portföy traderı ve 2007 yılında ise GPS Yetkili Yöneticisi ve tüm Avrupa ve ABD için portföy traderı olarak görev aldı.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.