Kabataş provokasyonunda hinlik

Kabataş provokasyonunda hinlik

Kabataş'ta saldırıya uğrayan Zehra Develioğlu'nu, kamera görüntülerinden sonra bizzet kendisi de yalanladı! 'O bir hafta travmadaydım' diyen Develioğlu bakın neler yapmış.

Gezi direnişinin en önemli günlerinden olan 1 Haziran 2013'te İstanbul Kabataş'ta direnişçi bir grup tarafından darp ve taciz edildiğini idda eden Zehra Develioğlu'nun söylemini çürüten kamera görünütleri hala konuşuluyor. Develioğlu'nun nikah şahidi olan Başbakan ise görüntülere "Benim başörtülü bacıma saldırdılar" söyleminde ısrar ederken, iddia cephesine bir de facebook vurdu.  

 

Karşı gazetesinden Onurkan Avcı'nın haberine göre, saldırının ardından '1 hafta boyunca travmada' olduğuna dair röportajlar veren Develioğlu'nun facebook sayfasında paylaştıkları, o 1 hafta boyunca ne yaptığını gösteriyor.

 

BİR GEZİ DÜŞMANI: ZEHRA

 

Her fırsatta Gezi direnişçilerini yerden yere vuran. sığ cümlelerle eleştirmeye çalışan Develioğlu'nun, hazır direnişçileri yerden yere vurmak için nurtopu gibi bir iddiası varken 'saldırıya' dair hiçbir şey yazmaması dikkat çekiyor.

 

SOSYAL MEDYADA AKTİF

 

O 'travma' haftasında Başbakan Erdoğan'ı övmek ve hatta karşılamaktan da geri durmayan Zehra Develioğlu, kendi iddiasına göre henüz günler önce 70 - 80 adamın sokak ortasında taciz ve saldırısına maruz kalmışken, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dalga geçmeyi de ihmal etmiyor.

 

HESABI GİZLEDİ


Zehra Develioğlu'nun Facebook hesabında yer alan fotoğraf ve Gezi'ye dair yazdıkları, dün "Kılıçsız-b.papua" adlı kullanıcı tarafından Twitter'da yayımlandı ve sosyal medyanın gündemi buna kilitlendi. Develioğlu, bunun üzerine ne kadar temkinsiz davrandığını fark etmiş olacak ki, hesabını arkadaşı olmayanların görmeyeceği şekilde ayarladı.

 

TWİTTER'IN GÜNDEMİ OLDU

 

Twitter kullanıcıları, Develioğlu'nun paylaştığı o fotoğraf ve yorumları yerden yere vurdu. En çok yorum da Develioğlu'nun travmadaydım dediği hafta Başbakan Erdoğan'ı havalimanında karşılamaya gittiğini kanıtlayan fotoğrafın altına yapıldı.

 

BİR DARBE DE ADLİ TIP'TAN

 

Saldırıya uğradığını iddia ettiği tarihten 4 gün sonra Adli Tıp'tan rapor alan Develioğlu'nu Adli Tıp da yalanladı. Başbakan'ın "Peki o raporu nereye koyacaklar?" diye sorduğu Adli Tıp Raporu'na 3 gün önce ulaşan SoL gazetesi, rapor ile Develioğlu'nun söylemi arasındaki çelişkileri uzmanlarla değerlendirmişti. Bir darp olayından 5 gün sonra yapılan bir incelemede morlukların sararmaya başlaması gerekirken, raporda morlukların henüz yeni olduğu vurgulanmıştı.

 

Develioğlu, gazeteci Balçiçek Pamir'e olay nedeniyle kollarında oluşan morlukları gösterirken, Adli Tıp tarafından verilen raporda ise, mağdurun sal ve sol diz altı bölgesinde morluklar oluştuğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.