Kabine sil baştan değişecek

Kabine sil baştan değişecek

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yeni planını köşe yazısında kaleme aldı. İşte yaşanacaklar;

Yazar Selvi, Tayyip Erdoğan'ın yeni planında köklü değişiklikler olacağını ifade etti.

Gazeteci – Yazar Abdülkadir Selvi, Bakanlar Kurulu ve parti yönetiminde yakın bir zamanda önemli ve çok konuşulacak değişikliklere gidileceğini ileri sürdü.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, ‘Erdoğan’ın yeni oyun planı’ başlığıyla bugün yayımlanan yazısında, "Erdoğan 2019 seçimlerine farklı bir strateji ile hazırlanıyor. Şimdiye kadar olan süreyi AK Parti’de değişim dönemi olarak değerlendirdi. Yerel yönetimlerde ve teşkilatlarda köklü değişiklikler yaptı. Böylece metal yorgunluğundan diriliş aşamasına gelindi. Bu arada MHP ile ittifakı gerçekleştirip en önemli adımlardan birini attı. AK Parti’yi 2019 seçimlerine taşıyacak olan kadroların seçiminde iki aşama kaldı. 1- Büyük kongrede yeni MKYK seçilecek. 2- Bakanlar Kurulu değişecek. Bakanlar Kurulu’nda ve parti yönetiminde önemli değişiklikler bekleniyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 2019 planının ikinci ayağında ekonominin yer aldığını söyleyen Selvi şöyle devam etti:

"Dikkatinizi çektiyse son zamanlarda Erdoğan’ın konuşmalarında ekonomi daha ağırlıklı olarak yer almaya başladı. Seçimi kazanmanın yolunun ekmeği büyütmekten geçtiğini biliyor. O nedenle 2018 yılını icraat, büyüme ve istihdam yılı olarak ilan etmişti. Ekonomiyle ilgili çalışmalar hızlandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin hazırladığı süper teşvikler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Erdoğan’ın katılacağı bir programla açıklanacak. 7 sektörü esas alan proje bazlı teşviklerin toplamı 130 milyar TL."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.