Kaçak göçmenler ulaşımı ücretsiz kullanamayacak

Kaçak göçmenler ulaşımı ücretsiz kullanamayacak

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul'da resmi tatil ve bayramlarda ücretsiz ulaşım hakkında sadece kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcılarının faydalanacağını duyurdu.

İstanbul'da ekim ayı itibariyle resmi tatillerde ve bayramlarda ücretsiz ulaşım hakkından sadece kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri faydalanabilecek.

Kaçak göçmenler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı itibarıyla ücretsiz ulaşım hakkını kullanamayacak.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlara İstanbulkartlarını kişiselleştirme uyarısında bulundu.

 

İmamoğlu şu açıklamayı yaptı:

 

"İstanbulkartlarınızı lütfen kişiselleştirin. Milli ve dini bayramlarda İstanbul’da ücretsiz toplu ulaşım hizmeti sağlıyoruz. Bu hak sadece TC vatandaşlarını ve hak sahibi yabancıları kapsıyor. Bu kapsamın dışındakiler 29 Ekim itibariyle ücretsiz ulaşımdan faydalanamayacak."


"İSTANBULLUNUN VERGİSİ İLE KAÇAK GÖÇMENLER ÜCRETSİZ ULAŞIM KULLANAMAZ"


İmamoğlu'nun duyurusunun ardından Twitter'dan açıklama yapan eski İBB Sözcüsü Murat Ongun ise "İstanbullunun vergisi ile kaçak göçmenler ücretsiz ulaşım kullanamaz." dedi.

Ongun, "Bu uygulamanın meali: İstanbullunun vergisi ile kaçak göçmenler ücretsiz ulaşım kullanamaz. İstanbulluların bilgisine sunarız." şeklinde açıklama yaptı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.