Kadıköy’de bando krizi!

Kadıköy’de bando krizi!

23 Nisan kutlamaları çerçevesinde Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği bando takımının etkinlikleri kaymakamlık tarafından engellendi. Belediye yaptığı açıklamada, “kutlamamıza kimse engel olamayacak” ifadesini kullandı

Kadıköy Belediyesi bugün bando takımı sokağa çıkma kısıtlamasıyla evlerinde kalan vatandaşlara moral konseri vermek istedi. Bando takımı sokak sokak gezerek eserlerini çalmaya başladı ancak onları bekleyen bir sürpriz vardı. Bando etkinliği Kadıköy Kaymakamlığı tarafından durduruldu.

 

YAZILI AÇIKLAMA GELDİ

 

Konuyla ilgili olarak Kadıköy Belediyesi yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Kadıköy Belediyesi olarak hazırlıklarını tamamladığımız ve 100. yıla yakışır şekilde kutlamaya hazırlandığımız Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımızı yaşanan salgın nedeniyle iptal etmiştik. Ve fakat 23 Nisan'ın 100. yılında, hem Kadıköy halkını hem de Kadıköy sokaklarını bu kutlamalardan mahrum bırakamazdık.

 

“ULUSAL EGEMENLİĞİ KUTLAMAMIZA KİMSE ENGEL OLAMAZ”

Biz de hem Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı hem de en kıymetlimiz olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış kutlamalarını bugün itibariyle başlattık. Konuyla ilgili resmi makamlara bilgi vermemize ve görevli personel bilgilerini iletmemize rağmen, kutlamalarımız Kadıköy Kaymakamlığı tarafından yasaklanarak, görevlilerimiz engellenmiş, en önemlisi Kadıköy halkı, kutlamalardan mahrum bırakılmıştır. Mülki idarenin, bu kararı hangi refleksle aldığı bizce malum. Ama, bu zor günlerde, birazcık da olsa yüzlerini güldürmeyi başardığımız çocuklara ve Kadıköy halkına nasıl bir gerekçe sunacaklarını merak etmekteyiz. Kadıköy Kaymakamlığının almış olduğu bu kararla, bugün başlattığımız bütün etkinlikleri iptal etmek zorunda kaldığımızı duyuruyor, bu anlayışı ve kararı kamuoyunun takdirine bıraktığımızı, ilan ediyoruz. Ulusal egemenliğimizi kutlamamıza kimse engel olamayacak" denildi.

1korona-087.jpg

1youtube-140.jpg

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.