Kadıköy'deki kesik bacak cinayetinde kan donduran gelişme!

Kadıköy'deki kesik bacak cinayetinde kan donduran gelişme!

Kadıköy'de şubat ayında kağıt toplayıcılarının bir konteynır içinde bulduğu iki kesik bacağın sırrı aydınlatıldı. Detaylar kan dondurdu.

Kadıköy’de 27 Şubat 2019 günü kağıt toplayıcıları bir çöp konteynırında iki kesik bacak buldu. Cesedin elleri, başı ve gövdesi de farklı yerlerde bulundu. Cesedin traktör parçaları ithalat ve ihracatı yapan Rıfat Rıza Öztürk(55) isimli kişiye ait olduğu belirlendi. Öztürk’ün birlikte çalıştığı yeğeni Fahrettin Öztürk ile onun üç arkadaşı Ferhat Yılmaz, Fatih Demir ve Turgut Kundakçı gözaltına alınarak tutuklandı.

 Fahrettin Öztürk’ün amcası Rıfat Rıza Öztürk’ü Başakşehir’deki birlikte çalıştıkları iş yerinde öldürüldükten sonra parçalara ayırdığı ve diğer kişilerle ceset parçalarını çöp konteynırlarına attıkları belirlendi. İddianamede Fahrettin Öztürk ve Ferhat Yılmaz hakkında “canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. 4 sanık hakkında “Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istendi.


Mahkeme heyeti, maktule ilişkin detaylı otopsi raporunun beklenmesine ve tüm sanıkların olay günü ve öncesinde aralarındaki iletişime dair rapor aldırılmasına karar verdi.

Mahkeme, sanıklar Fatih Demir ve Turgut Kundakçı’nın tutuklu kaldıkları süre ve sabit ikametgah sahipleri oldukları gerekçesiyle tahliyelerine karar verdi.

Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

 

Siyasetcafe.com


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.