Kadın canlı bomba yakalandı

Kadın canlı bomba yakalandı

Kağıthane'de yakalanan bir şüphelinin üzerinden bomba düzeneği çıktı.

İstanbul Kağıthane'de Sadabad Polis Merkezi yakınında durumundan şüphelenilen bir kadının üzerinde patlamaya hazır bomba düzeneği çıktı. Polis tarafından etkisiz hale getirilen kadın gözaltına alındı. Şüpheli kadın terörle mücadele ekipleri tarafından sorguya alınırken, emniyet alarma geçti.


"ÇARŞAFLI KADIN" İHBARI
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, özellikle Kağıthane, Beşiktaş ve Sarıyer bölgelerinde polis merkezlerine saldırı olacağı yönünde istihbarat çalışmalarının ardından gün içinde tüm ekipleri sms ile bilgilendirerek uyardı. "Çarşaflı bir kadın" şüpheliden söz edilen bu sms'in ardından emniyet birimleri teyakkuza geçti. Saat 23.30 sıralarında Kağıthane Sadabad Polis Merkezi önünde durumundan şüphelenilen bir kadın ekipler tarafından durduruldu.

Çarşaflı olduğu belirtilen ve üzerinde yapılan aramada üzerinde patlayıcı madde düzeneği bulunan kadın gözaltına alındı. Canlı bomba şüphesiyle gözaltına alınan kadın polis merkezine götürüldü. Şüpheli kadın, polis merkezine gelen Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından sorguya alındı.

Bomba düzeneği patlamaya hazır halde yakalanan şüphelinin yasadışı sol bir terör örgütü üyesi olabileceği ihtimali üzerinde duran istihbarat ve terör timlerinin soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.