Kadın gazeteciden erkek gazeteciye meydan dayağı

Kadın gazeteciden erkek gazeteciye meydan dayağı

Kadın gazete sahibi meslektaşı erkek gazete sahibini Belediye meydanında tekme-tokat dövdü. Herkesin gözü önünde yaşanan olay kameralara yansıdı.

Kadına şiddet haberleri hemen hemen her gün basında haber oluyor, ancak bu defa bunun tam tersi bir olay yaşandı.

Zonguldak’ta meydana gelen olayda, Kadın gazeteci erkek meslektaşına meydan dayağı attı.

Zonguldak’ta yayınlanan yerel bir gazetenin sahibi olan Ali Rıza Tığ’ın, yine başka bir yerel gazete sahibi olan Alev Uzunbaş hakkında yazdığı yazı kavga ile sonuçlandı.

Ali Rıza Tığ, son dönemlerde yazdığı yazılarda bazı kişileri hedef aldı. Yazılarında isim vermeyen ancak hedef aldığı kişiyi herkesin anlayacağı şekilde yazan Tığ, son olarak aynı kentteki başka bir yerel gazetenin sahibi olan Alev Uzunbaş hakkında bir yazı kaleme aldı. Bu yazının ardından ilk kez Nebioğlu Belediyesi binası bahçesinde karşılaşan iki isim birbiriyle kavga etti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Alev Uzunbaş'ın Ali Rıza Tığ'ı tekme tokat dövdüğü görülüyor.

Olay Zonguldak’ta yaşandı. Kentin yerel gazetelerinden birinin sahibi olan ve başta siyasetçiler, bürokratlar, iş adamları, gazeteciler olmak üzere hedef aldığı kişilerin isimlerini vermeden yazılar kaleme aldığı iddia edilen Ali Rıza Tığ son yazısında kadın meslektaşını hedef aldı.

Kentteki başka bir yerel gazetenin sahibi olan Alev Uzunbaş, Tığ'ın bu yazısının ardından kendisine ulaşarak hem yazının yalan olduğunu iletti hem de 'ilk görüştükleri yerde bu yazının hesabını soracağım' dedi.

Belediye önünde meydan dayağı

Alev Uzunbaş, kaleme aldığı yazılar nedeniyle hakkında çok sayıda suç duyurusu olan Ali Rıza Tığ ile Nebioğlu Belediyesi'nde karşılaştı.

Tığ'ın yanına giderek yazılarındaki yalanlarla ilgili tepkisini gösteren Uzunbaş, daha sonra Tığ'ı tekme tokat dövdü.

 

 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Tığ'ın ürktüğü, kaçmaya çalıştığı ve karşılık veremediği görülüyor. Görüntülere göre araya girmeye çalışan Tığ'ın personeli Özlem Bıçak da olaya dahil oluyor ve o da yumruklardan nasibini alıyor.

 

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.