Kadın polis HDP'lileri çıldırttı

Kadın polis HDP'lileri çıldırttı

Halkların Demokratik Partisi’nin seçim sarkısının çaldığı standın önüne gelen kadın polis yaptığı hareket ile HDP’lileri çılgına çevirdi. İşte haberin ayrıntıları;

Kadın polis Halkların Demokratik Partisi’nin seçim şarkısının çaldığı standın önünde bozkurt işareti yaptı arabasından ise ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısını açtı. HDP’lilerin bu olay karşısında büyük şaşkınlık yaşadı ve çılgına döndü.

HDP’nin seçim şarkısı çaldığı standın önüne gelen kadın polis memuru, ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısını açıp Bozkurt işareti yaptı. HDP’liler ise sert tepki gösterdi.

HDP’nin Ankara Çankaya İlçe Örgütü, Kuğulu Park’ta seçim standı açarak HDP’nin seçim şarkılarını çalıyordu. Açılan HDP standı önündeki Tunalı Hilmi Caddesi üzerinde duran siyah bir arabanın 4 kapısını açan kadın polis memuru, ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısını açıp Bozkurt işareti yaptı.

Kadın polisin bu hareketinden rahatsız olan HDP’liler tepki gösterdi ve polisi tarafsızlıkla suçladı. Bir HDP’li yöneticinin ise polise giderek, “Sizin seçim sürecinde tarafsız olmanız gerekir” demesi üzerine polisin ‘Biz hainlerin tarafında değiliz’ dediği ifade edildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum