Kadir İnanır'ın tek derdi barışmış!

Kadir İnanır'ın tek derdi barışmış!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Kadir efendi" diyerek sert bir şekilde eleştirdiği Kadir İnanır Soylu'ya cevap verdi. İnanır, bizim derdimiz barış olsun dedi.

HDP'nin terör suçundan tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yazdığı tiyatro oyununu izlemeye gidenlere yaptığı sert eleştiride:

"Selahattin Demirtaş bir tiyatro yazıyor. Birileri de karşısına geçip o tiyatroyu seyrediyor, alkışlıyor. Eksik yapmışsınız Kadir Efendi. Eksik yapmışsınız o tiyatroya gidenler. O tiyatronun bir tarafına şehit edilen Yasin Börü'nün de fotoğrafını assaydınız, katledilen 39 kişinin de fotoğraflarını assaydınız". ifadelerini kullanmıştı

"Elinizdeki, kanları tiyatro oyunları ile temizleyemezsiniz. Bu milleti de aldatamazsınız. Bu ülkeyi de bölemeyeceksiniz. Yurt dışına gidip kulaklarına üflenen birtakım telkinlerle Türkiye'nin huzurunu bozamayacaksınız. Türkiye eski Türkiye değil." diyen Süleyman Soylu'ya Kadir İnanır'dan cevap geldi.

 

TEK DERDİ BARIŞMIŞ!

Sanatçı Kadir İnanır Soylu'nun bu sözlerine karşılık “Konuşmak istemiyorum, bizim tek derdimiz barış olsun” demekle yetindi.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.