Kafkas şekerlemeden açıklama Şeker devine ortak oyunu

Kafkas şekerlemeden açıklama Şeker devine ortak oyunu

Kestane şekerinde Türkiye’nin tanınmış bir markası olan Kafkas şirketinin konkordato talebinin arkasında anlaşmazlık çıktı.

Kestane şekerinde Türkiye’nin tanınmış bir markası olan Kafkas şirketinin konkordato talebinin arkasında anlaşmazlık çıktı.

Şirket, son günlerde basında yer alan iddialara ilişkin olarak bir kamuoyunu açıklaması yaptı.

Açıklamada şirketin diğer ortağı tarafından şirket hakkında tüm şirket ortaklarının görüş ve onayları alınmaksızın, yönetim kurulu kararı olmaksızın ve hatta ortakların haberleri dahi olmadan,  hissedarı olduğu şirketteki şahsi bir alacak talebine dayanarak konkordato talebinde bulunduğu söylendi.

İşte o açıklama;

Kafkas Pasta Şekerleme San ve Tic. Aş ‘ nin % 50 hissedarı olan müvekkillerimiz Tatveren Ailesi adına; son günlerde basında yer alan ve giderek de haksız şekilde artan haberler nedeni ile Kafkas markasının Ülkemiz için değeri ve önemi de göz önünde bulundurularak kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğumuz doğmuştur.

Şirketin yönetim sürecinde, müvekkillerimizin tüm çözüm ve uzlaşma çabalarına rağmen diğer ortak ile yaşanmakta ve devam etmekte olan sorunlar nedeni ile gelinen bu noktada; diğer ortağın taktiksel ve iyi niyetten uzak olarak gerçekleştirdiği, şirketin hissedarı olan müvekkillerimiz Tatveren Ailesi başta olmak üzere, aile Şirketini ve ülkemize mal olmuş Kafkas markası ve değerini de zarara uğratmak adına; basına ve sosyal medyaya yansıtılan konkordato kararı haberleri nedeni ile müvekkillerimiz adına açıklamalarımızı sunmaktayız:

Diğer ortak tarafından, Şirket hakkında tüm şirket ortaklarının görüş ve onayları alınmaksızın, yönetim kurulu kararı olmaksızın ve hatta ortakların haberleri dahi olmadan,  hissedarı olduğu şirketteki şahsi bir alacak talebine dayanarak; gerek şahsı gerekse de aile şirketi olan Kafkas Pasta Şekerleme San ve Tic. Aş ile ilgili hukukumuzda emsaline rastlanılmamış adi konkordato talebinde bulunulmuştur. 

Mahkemece verilen geçici mühlet ve geçici konkordato komiseri atanması kararına karşı diğer pay sahipleri Tatveren Ailesi vekilleri olarak itirazlarımız dosyasına sunulmuştur. Bu konuda yasal süreç devam etmekte olduğundan hukuka ve yasalara olan saygımızdan daha fazla açıklama yapamamaktayız.

90 yıldır süregelen Şirket faaliyetleri hiçbir aksama olmadan sürdürülmüş ve aynı kalite, anlayış ile sürdürülmeye de devam edecektir. Müvekkillerimiz Tatveren Ailesi de bu konuda elinden geleni yapmakta olup, yapmaya da devam edecektir.

Yaşanan bu süreçte Şirketin yükümlülükleri de aynı şekilde yerine getirilmeye devam edecektir.

Kamuoyuna Müvekkillerimiz Tatveren Ailesi adına saygı ile duyurulur.

Tatveren Ailesi Vekili Av. Egemen Egemenoğlu'

kafkas-siyasetcafe.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.