Kaftancıoğlu'nun tepki gösterdiği kitaba İmamoğlu sahip çıktı!

Kaftancıoğlu'nun tepki gösterdiği kitaba İmamoğlu sahip çıktı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan tarafından yazılan "Kahramanın Yolculuğu" adlı kitap, CHP'yi karıştırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim döneminde kampanya direktörlüğünü yapan Necati Özkan'ın "Kahramanın Yolculuğu" adlı kitabı CHP İstanbul Teşkilatı'nda ciddi rahatsızlığa yol açtı.

Kaftancıoğlu, geçtiğimiz günlerde Necati Özkan'ın kaleme aldığı “Kahramanın Yolculuğu: Yeni Nesil Siyasetin Zaferi” adlı kitaba sosyal medya hesabından tepki göstermişti.

Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!” sözleri ile kitaba ve Özkan'a tepki göstermişti. 

 

İmamoğlu, Özkan ile yıllardır beraber çalıştığının altını çizerek şunları söyledi:

 

“Kendisiyle organik bir tanışmamız var. Necati Bey'in profesyonel bir meslek yaşamı var. Benim de kendim olmak gibi bir huyum var. Onun da katkılarıyla önümüzdeki taşları temizlediği bize yol arkadaşlığı yaptığı bir süreç yaşıyoruz altı yıldır. 6 yıla sığdırdığımız en büyük başarı İstanbul seçimi.

Kendi gözüyle bu sürecin nasıl bir süreç olduğunu kampanya dilinin neyi etkilediğini Necati Bey'in bu bakışı çok değerli bir bölüm. Herkesin bir bakışı olacaktır. Ama kitabın şu noktasına bir şerh koyuyorum o da şu; her ne kadar kendisi beni kahraman diye tanımlasa da ben kendimi kahraman diye tanımlamıyorum.

Çünkü insan kendine kahraman dememeli, kahraman olmak büyük sorumluluk ister, zaman ister olgunluk ister. Ben sadece bir başlangıca imza atmış. Daha büyük bir imza atmak isteyen hizmet etmek isteyen bir belediye başkanıyım.” 

 


siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.