Kağıthane’ye “artist” geliyor: Mehmet Aslan bombası

Kağıthane’ye “artist” geliyor: Mehmet Aslan bombası

İYİ Parti Millet İttifakı çerçevesinde Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan’ı Kağıthane’den Belediye Başkan adayı göstermeye hazırlanıyor.

31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde CHP’li ile yapılan ittifak çerçevesinde İstanbul’da İYİ Parti’ye bırakılan Kağıthane’de beklentilerin aksine Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet Aslan’ın Belediye Başkan adayı gösterileceği ortaya çıktı.

Mehmet Aslan’ın Kağıthane Belediye Başkan adayı olacağı bilgisi büyük bir şaşkınlıkla karşılanırken, İYİ Parti İstanbul teşkilatında da eleştiri ve tepkilere neden oldu.

BU HESAP BAŞKA HESAP

Kağıthane ile Aslan arasında bir bağlantı kurmakta güçlük çeken İYİ Partililer yaşanan durumu anlamakta zorlandıklarını ifade ederek; “Mehmet Aslan’ın Kağıthane’de tercih edilmesinin mantıklı bir açıklamasını bulmakta zorlanıyoruz. İlçe ile hiç bir bağı olmayan Mehmet Aslan’ın ağırlıklı nüfusu Sivaslılardan oluşan ilçemize neden uygun görüldüğünü gerçekten merak ediyoruz. Kağıthane üzerinden başka hesaplar görülmek isteniyor.” dediler.

BABASININ ARSALARININ PEŞİNDE Mİ?

İYİ Parti kulislerinden edindiğimiz bilgilere göre Mehmet Aslan’ın Kağıthane’den Belediye Başkan adayı olmasında en önemli etkenin babasının Kağıthane’de bulunan hatırı sayılı miktardaki arsaları olduğu söyleniyor. Aslan’ın babasının Kağıthane’deki arsalarının takibini yapmak ve istediği sonuçları almak için İYİ Parti Genel Merkezi’nde adaylığı için “sağlam kulisler” yaptığı da yine konuşulan konular arasında.

 

Hakan Sönmez

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.