Kalbi duran Nuri Pakdil yoğun bakımda

Kalbi duran Nuri Pakdil yoğun bakımda

Üst solunum yolları enfeksiyonu nedeni ile geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Yazar ve mütefekkir Nuri Pakdil'in tedavi gördüğü hastanede kalbi durdu.

Üst solunum yolları enfeksiyonu nedeni ile geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Nuri Pakdil'in sağlık durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Pakdil'in en yakınındaki isim olan Necip Evlice'nin aktardığına göre Pakdil'in kalbi durdu.

Doktorların anında müdahalesi ile hayata dönen Pakdil'in yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor.

Evlice, Pakdil'in sevenlerinden dua isteyerek şu açıklamayı yaptı;

''Bugün, güne çok iyi başlamıştık. Üstad daha iyiydi ve konuşmaya başlamıştı. Bir haftadır duymadığımız sesi gayet iyi çıkıyordu. Hatta zaman, zaman arayanlarla bizzat telefonla konuştu, espriler yaptı. Doktorlar, haftasonunu evde geçirebileceğimizi söylediler. Öğleye kadar ziyaretçilerimiz de geldi ve onlarla da gayet iyi ve güzel sohbetler etti.

Saat 13:00 civarında, başlayan aşırı öksürük hali, önce nefes, sonra kalp durmasına sebep olmuş, hastane ortamında olduğumuz için hızlı bir biçimde müdahale edilmiş, kalbi çalıştırılmış ve yoğun bakıma alınmıştır. Yoğun bakım ünitesindeki tedaviler devam etmektedir. Akşam saatlerine kadar uyanması mümkün olmamıştır.
Yarın, tomografi çekilerek beynin durumu değerlendirilecektir. Oksijensiz kalınan sürenin az olması ümidi ve dua ile beklemekteyiz. Takdir, her zaman O’nundur.

Bütün dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan, kardeşlerimizden, sevenlerimizden kalbî dua bekliyoruz. Umudumuz her zaman dipdiri. Üstadın dediği gibi, “İnanınca duanın gücü artar!”İnanıyoruz ve dualarınızı bekliyoruz…''

 

nuri-pakdil-siyasetcafe.jpg

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.