Kamışlı'ya inen esrarengiz kargo uçağı kimin?

Kamışlı'ya inen esrarengiz kargo uçağı kimin?

Suriye rejiminin kontrolünde olan Kamışlı Havaalanı'na inen esrarengiz bir uçak merak konusu oldu. Uçağın, hangi ülkeye ait olduğu ve ne taşıdığı ise belirlenemedi.

TSK'nın, Suriye'de Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'ın ilk gününden beri, yüzlerce havan mermisinin atıldığı ve 11 sivilin hayatını kaybettiği saldırıların yapıldığı Kamışlı'ya inen kargo uçağı görüntülendi.

ucak-1.jpg
Barış Pınarı Harekatı'nda 4'üncü gün (10) TSK'nın, Suriye'de Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'ın ilk gününden beri, Mardin'in Nusaybin ilçesine yüzlerce havan mermisinin atıldığı ve 11 sivilin şehit olduğu saldırıların yapıldığı Haseke kentine bağlı Kamışlı ilçesindeki havaalanı inen kargo uçağı görüntülendi.


TERÖRİSTLER HAREKETLENDİ


Kamışlı'da sınıra yakın bölgelerde ise PKK/YPG'li teröristlerin hareketliliği gözlendi. İki teröristin, kepengi kapalı olan bir dükkanın önünde oturduğu görüldü. Teröristlerin, sözde karakol olarak kullandığı bazı noktalarda ise örgütü simgeleyen bez parçalarını indirmeleri dikkat çekti.

 

ucak-2.jpg

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.