Kan donduran iddia! Yağmur Sarnıç, Emre Aşık için kiralık katil tutmuş

Kan donduran iddia! Yağmur Sarnıç, Emre Aşık için kiralık katil tutmuş

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın cezaevi firarisi Erdi Sungur'la, Emre Aşık'ı öldürme planları yaptığı iddia edildi

Yağmur Sarnıç, geçen mart ayında Düzce'de yapılan yol kontrolü sırasında cezaevi firarisi Erdi Sungur'la yakalandı.  Erdi Sungur ve Yağmur Sarnıç'ın bulunduğu araçta iki silah çıktı. Soruşturma kapsamında bir süre sonra Sungur'u saklayan İ.Y. gözaltına alındı. İddiaya göre, Yağmur Sarnıç ve Erdi Sungur, Emre Aşık'ı öldürtmeyi planlıyordu.

 

İ.Y. ifadesinde cinayet planını da anlattı:

 

"Kahvaltıda Emre Aşık'ı öldürmek için plan yaptılar. Parasını almak için öldüreceklerini söylediler. Erdi, bana, 'Eğer Emre'yi öldürürsen para Yağmur'a kalacak. Bu paradan sana 10 milyon lira vereceğim. Sen bize bu işi yapacağımız yeri göstereceksin' dedi. Yağmur Sarnıç, 'Emre'yi öldürünce buralara gömsek olur. Buralarda kimse yok' dedi. Erdi de 'Tabi olur' dedi. Dönerken aracın torpidosundaki iki tabancayı gösterdiler. 'Niyetimiz ciddi, bu adamı ortadan kaldıracağız. Şu an öldürüp gömmek için yer arıyoruz. En uygun da senin gösterdiğin yer' dediler."

 

Emre Aşık'ın avukatı Funda Sadıkahmet Alp ise iddiaları Erdi Sungur'un da itiraf ettiğini belirterek, şunları söyledi:

 

"Dosyanın içeriğini görünce şok yaşadık. Emre Aşık'ı öldürtme planı üzerinden davaya müdahil olduk. Bu planı Yağmur Sarnıç'la birlikte yapan Erdi Sungur şu anda tutuklu. Erdi Sungur bunu bana açık açık anlattı. 'Amacımız sizi ve Emre Bey'i öldürtmekti. Bu konuyu kökünden temizlemekti' dedi."

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.