‘Kandil’de Al Bayrağı dalgalandırmanın vakti geldi’

‘Kandil’de Al Bayrağı dalgalandırmanın vakti geldi’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli Grup Toplantısında birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Bahçeli’nin hedefinde bu sefer IKBY Başkanı Mesut Barzani vardı. Barzani'nin defteri çoktan dürüldüğünü, işinin bittiğini, fişinin ise çekildiğini söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Barzani batmış kendi bataklığına gömülmüştür. Barzani Türkmenleri katlederken her şey yolunda ve tıkırındaydı. Her şey normaldi. Hala konuşacak yüz ve cesareti nereden bulmaktadır. Hançer arıyorsa kendine baksın. Hain arıyorsa eli ile yüzünü avuçlasın” diye konuştu.

MHP lideri Bahçeli’nin gündem maddesinde yer alan İdlib operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamalar ise salon tarafından uzun süreli alkışlandı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) İdlib’de üstlendiği görevi layıkıyla yerine getirdiğini, kahramanca mücadelesini sürdürmekte olduğunu, terör belasının biteceğini  ifade eden Bahçeli, “İdlib'den sonra Afrin'e çöreklenmiş hainlerin başına ateş topu gibi düşmelidir. Hepsinden mühimi Türk askerinde aşılmaz iman vardır. Elbette Kandil Dağı'nın doruğunda al bayrağımızı nazlı nazlı dalgalandırmanın vakti de gelmiştir. Türkiye çok yoğun beka mücadelesi verirken ne hikmetse aleyhte devamlı beyanatlar duymaktayız” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.