Kandil'den Millet İttifakı'na tebrik mesajı!

Kandil'den Millet İttifakı'na tebrik mesajı!

PKK'nın kadın örgütlenmesinin sözde lideri Ronahi Serhat, 31 Mart seçimlerinde destekledikleri Millet İttifakı'na tebrik mesajı gönderirdi.

Daha önce yaptığı açıklamalarda AK Parti'yi devirmek için her yolun denenmesi gerektiğini söyleyen ve  Millet ittifakı'na açık şekilde destek veren terör örgütü PKK, seçimler sonrası bu ittifaka mesaj gönderdi.

Terör örgütü PKK'nın kadın örgütlenmesinin sözde lideri Ronahi Serhat, PKK'nın yayın organı ANF'ye yaptığı açıklamada 31 Mart seçimlerinde açıkça destekledikleri Millet İttifakı'na tebrik mesajı gönderirken diğer bir yandan da talimat gibi mesajlar verdi.

PKK sözde yöneticisi Ronahi Serhat; "Türkiye ve Kürdistan halklarına" diyerek yaptığı açıklamada seçimlerde açık bir şekilde desteklediği Millet İttifakı'na ve terör örgütü yandaşlarına “Bu iktidar yıkılmalı” mesajı gönderdi.

Terör örgütü PKK "Bu yerel seçim sonuçlarıyla her şey hal olmuyor." diyerek terörist başı Öcalan'ın serbest bırakılması için başlatılan açlık grevleri ve tutuklu olan teröristlere destek olunması çağrısı yaptı.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.