Kanı bozuklardan temiz kan akmaz

Kanı bozuklardan temiz kan akmaz

MHP lideri Bahçeli, 'soykırım' tasarısına destek veren Türk kökenli Alman vekillere 'Kanı bozuklardan temiz kan akmaz.' derken, tehcirin bugün olsa yine yapılacağını söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Almanya'nın kabul ettiği 'soykırım' tasarısıyla ilgili çok sert eleştirilerde bulundu. Türk kökenli Alman milletvekillerine de çok sert sözler söyleyen Bahçeli, "Kanı bozuklardan temiz kan akmaz." dedi.


İşte Bahçeli'nin konuşmasının Almanya ile ilgili kısmı:

"GEREĞİ YAPILMIŞTIR"

"'Sözü geçen ülke olacağız.' dediler önümüze kara çaldılar, 'yüzleşme' dediler tarihimiz yargıladılar, özürler dilediler, isyankarları heyecanlandırdılar, en sonunda Almanya'nın kararına gelgitli cevap verdiler. Osmanlı imparatorluğu 1. Dünya Savaşı'na Almanya'nın müttefiki olarak girmişti. Ermeni çeteler birçok vatan yöresinde isyan ve terör olayaları meydana getirmiştir. Bu katliamlar karşısında bile Osmanlı'nın sakin davrandığı sabittir. Ancak terör olayları duramyınca Ermenilerin yeri değiştirilmiştir ve bu karar sonuna kadar doğru ve sonuna kadar da helaldir. Sözde soykırım korosunun iddia ettiğinin aksine 1,5 milyon ölmemiştir. Türk düşmanları şunu kafalarını iyice soksun ki Osmanlı ordusu katliam yapmamıştır. Kim ne söylerse söylesin Türk milletini sırtından vuranlara karşı alınan karar çok doğrudur ve çok şükür ki gereği yapılmıştır.

"BUGÜN OLSA YİNE YAPARIZ"

Ermeni katliamları neden konuşulmaz? Türk ölünce sesi çıkmayanlar katil cezalandırılınca neden rahatsız olur? Tehcir yerindedir, bugün olsa yine kaçınılmazdır. Alman Parlamentosu soykırım incelemesi yapmak istiyorsa, aynaya baksın. Hitler'i sinesinden çıkaran bir ülkenin insanlık dersi vermesi trajikomiktir.

"KANI BOZUKLARDAN TEMİZ KAN AKMAZ"

Türk olduğu söylenen bir kısım milletvekilinin evet demesi karşısında Sayın Erdoğan son derece haklı olarak en sert tepkiyi koymuştur. Bu sözleri biz söylemiş olsa ne ırkçılığımız ne kafatasçılığımız kalmış olurdu. Ancak iş kan tahliline kadar gidildiye, kimse laboratuvar analizinden kolay kolay çıkamayacaktır. Başbakan'ın Meclis kürsününden belgeleriyle Ermeni soykırımını anlatması istenen yandaş gazetecinin kan tahlili yapılacak mıdır? AKP'li soysuzun kan testi de yapılacak mıdır? Sayın Cumhurbaşkanı kan konusunda hakkınız var, ama gelin bu konuya çok girmeyin, kan lafını ağzınıza almayın, kanı bozuklardan temiz kan akmaz.

MHP ecdadına toz kondurmaz. MHP asil kanın Türklüğün damarlarında dolaştığına inanır. Biz tarihimizle onur duyarız. Allah'ın izniyle oyunları yine bozacağız. Bozguncuları yine hezimete uğratacağız. Oyunu Türklüğün asil ruhu bozacaktır. Oyun bozulacak MHP tepeden tırnağa temizlenecektir. Oyun bozulacak bizi durdurmaya çalışanlar kağıttan kuleler gibi devrileceklerdir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.