Kara Kurul'dan göndermeler

Kara Kurul'dan göndermeler

'Karar Kurulu' programında yine çok çarpıcı konular ele alındı. İşte haberin ayrıntıları;

15 Mart 2014 Cumartesi günü yayınlanan 'Karar Kurulu' programında yine çok çarpıcı konular ele alındı. Karar Kurulu üyelerinin konuşmalarından dikkat çekici bazı detayları şöyle: "Aman efendim ülkenin her taşının değiştirileceği büyük dönüşümde ses çıkmaması için, ülkede tansiyon ve gerilimin daha da artması için tek adres Camia’nın üzerine gidilmesi.

Gerçi gidiliyor ama daha da gidilmesi sürekli hedefte olmaları işimizi kolaylaştırıyor..efendim bunların genlerinde camiaya düşmanlığın olması bizi rahatlatıyor.. Aksi taktir de bu kadar düşmanlık yapamazlardı.".. "Efendim bize damarlarında ki kan kadar muhtaçlar. Bakın yakın kadrosunun yıllarca nasıl beynini yıkadığımızı nasıl da avucumuza aldığımızı pek güzel görürsünüz. Bizleri hala tanımıyorlar ters oyununu henüz fark edemediler… Yakında birbiri ardına alacakları darbelerle bir daha bellerini doğrultamayacaklar.

Bizde ki bebek önemli takip edin. Paraların hesabı sorulacak. Bunlar zor durumda kalacak.Ama öncelikle camia medyasının sesini kısmamız lazım. Bizim göl medyası ne yapıyor ?"... "Efendim, kiralık yazarlara dolgun zarflar düzenli gidiyor...küçük adam sürekli şantaj dosyaları hazırlıyor. Kara ruhlular yalana devam ediyorlar ama motivasyonu korumak için ücretlerini artırmak gerekiyor.

Bilmem nereli;arıza yapmaya devam ediyor.iş adamlarını dosyanız var para verin kurtarayım diye dolaşıyormuş kulağı çekilmeli gerekirse tıraş edilmeli. Sevilmeyen kadın sarı çiçekle görüşüp her an satabilir. Napak adam da camianın ileri gelenlerine gidip sizi kurtaracağım diye para tırtıklamaya çalışıyor..."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.