Karamollaoğlu açıkladı! İstifa edecek mi?

Karamollaoğlu açıkladı! İstifa edecek mi?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu istifa edecek mi? İşte flaş açıklamanın ayrıntıları;

24 Haziran seçimlerinde hem partisinin hem de şahsının aldığı oy ile hayal kırıklığı yaratan Temel Karamollaoğlu’nun istifa edip etmeyeceği belli oldu.

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, ‘görevi bırakacak mısınız?’ soruna yanıt verdi.

Partisinin genel merkezinde 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Temel Karamollaoğlu, Türkiye'de kucaklaşmaya ihtiyaç duyulduğunu, 81 milyonla kucaklaşmak mecburiyetinde olduklarını söyledi.

Saadet Partisinin oylarıyla CHP'nin Meclise vekil göndermesini ittifakın gereği olarak değerlendiren Karamollaoğlu, "İttifaktan en fazla payı siz almak istersiniz ancak vatandaşın tercihi başka türlü olursa ona da yapacak bir şey yoktur" şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun sorusu üzerine, "Dip dalga bekliyorduk ancak olmadı" ifadesini kullanan Temel Karamollaoğlu, "Saadet Partisi olarak beklediğimiz neticeyi göremedik ama milletin iradesine de saygılıyız" değerlendirmesinde bulundu.

Temel Karamollaoğlu, CHP listelerinden meclise giren Saadet Partililere yönelik bir başka soruya,  "Onlarla ilgili de yemin töreninden sonra konuşacağız. Belki başka partilerde aday gösterilmiş olanların içinde bize katılacak olan arkadaşlarımız olabilir" cevabını verdi.

"GEREKİRSE TEREDDÜT ETMEDEN ÇEKİLİRİM"

Parti genel başkanlığı görevine devam edip etmeyeceğine yönelik soru üzerine de Karamollaoğlu, "Devam etmemi istedikleri takdirde bu vazifeden imtina ediyorum diyemem ama en ufak bir tereddüt varsa ve değişim gerekiyorsa hiç tereddüt etmeden çekilirim" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.