Karamollaoğlu ilk defa açıkladı: Bir gün silahı size dayayacaklar

Karamollaoğlu ilk defa açıkladı: Bir gün silahı size dayayacaklar

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 15 Temmuz’dan yaklaşık 6 ay önce bazı komutanların kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, “Askerler ‘Bir gün silahı size dayayacaklar' dedi.” İfadesini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 31 Mart'ta yapılacak seçim öncesi yaptığı çağrıda, her vatandaşın mutlaka sandığa gidip oy kullanmasını istedi.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk’e konuştu.  

CHP ANKARA ADAYININ ÖNDE OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Karamollaoğlu, "Millet İttifakı'nın adayı Mansur Yavaş, kamuoyu araştırmalarına göre önde görünüyor. Ağır başlı, sağduyulu bir propaganda yürütüyor. Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanma şansının da yüksek olduğu görülüyor.” dedi.

FETÖ döneminde adalete güven kalmadığını belirten Karamolllaoğlu 15 Temmuz’dan altı ay önce TSK’dan kendilerine ziyaret eden üst düzey komutanlar olduğunu açıkladı. Karamollaoğlu ziyareti şu şekilde anlattı;

 ÜST DÜZEY BAZI KOMUTANLAR GELDİ

15 Temmuz darbe girişiminden yaklaşık 6 ay önce, o dönem Türk Silahlı Kuvvetleri'nde üst rütbeli bazı komutanlar geldi, Fethullahçıların faaliyetlerini anlattı. Biz bu işleri bilmediğimiz için yapılması gerekeni yaptık, kendilerinin Milli Savunma Bakanlığı'ndan randevu alıp durumu onlara anlatmasını istedim.

‘BİR GÜN SİZE SİLAH DAYAYACAKLAR’ DEMİŞLER

O komutanlara, ‘Hiç merak etmeyin, sağlam durumdayız, hiçbir şey yapamazlar' denildiğini, bunun üzerine askerlerin de ‘Bir gün silahı size dayayacaklar' dediğini bu komutanlar görüşmeden sonra gelip bana anlattılar. 15 Temmuz darbe girişimi konusunda da istismarlar var. Cumhurbaşkanı, ‘O kalkışmayı önlemek için sokağa çıkanlar AK Parti ve MHP'lilerdi' diyor. O kalkışmayı o parti, bu parti değil halk önledi. Saadet Partililer de sokağa çıktı. Hayatını kaybedenler, kolunu, bacağını yitirenler de oldu. Bunları görmezden geliyorlarsa Allah'tan korksunlar."

SİYASETCAFE.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.