Karamollaoğlu’na yeni rakip! Adaylığını resmen açıkladı

Karamollaoğlu’na yeni rakip! Adaylığını resmen açıkladı

30 Ekim 2022 Pazar günü Saadet Partisi'nin gerçekleştireceği 8. Olağan Büyük Kongresi'nde Temel Karamollaoğlu'nun başkanlık yarışında ilk rakibi belli oldu.

30 Ekim 2022 Pazar günü Saadet Partisi'nin gerçekleştireceği 8. Olağan Büyük Kongresi'nde başkanlık adayları netleşmeye başladı. Mevcut genel başkan Temel Karamollaoğlu ilk rakip Prof. Dr. Mete Gündoğan oldu.

Gündoğan, "Saadet Partimizin 30 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştireceği 8. Olağan Büyük Kongresi'nde Genel Başkan adayıyım." dedi.

Mevcut genel başkan Temel Karamollaoğlu'ndan sonra ekonomist Prof Dr. Mete Gündoğan da adaylık açıklamasında bulundu.


RESMEN ADAYLIĞINI DUYURDU

 

Prof Dr. Mete Gündoğan sosyal medya hesabından genel başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

 

Gündoğan, "Saadet Partimizin 30 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştireceği 8. Olağan Büyük Kongresi'nde Genel Başkan adayıyım." diyerek şunları söyledi:

 

"Milli Görüş'ün en büyük partisi olan Refah Partisi'nin, dış baskılarla ve anti demokratik bir şekilde kapatılmasından bu yana yaklaşık 25 yı geçti. Yaşananları göz önüne aldığımızda, teşkilatın her şeye rağmen dimdik ayakta durması ve iddiasını sürdürebilmesi büyük bir başarıdır. Bütün olumsuzluk ve sıkıntılara rağmen haklı olduğu çizgide çalışmalarına ısrarla devam eden kadrolar en başarılı kadrolardır.

 

"MEVCUT KADRO VE TEŞKİLATLARLA ÇALIŞACAĞIZ"

 

Bu bağlamda, herhangi bir sıkıntıya veya yanlış anlamaya mahal vermemek için tabanda veya teşkilatlarda taraflı bir çalışma yapılmayacaktır. Hiç kimseyi dışlamadan, kınamadan, ötekileştirmeden sevgi ve saygı, birlik ve beraberlik içerisinde kongreye gideceğiz. Mevcut kadro ve teşkilatlarla çalışacağız. Bir kardeşler topluluğu olarak, ilke ve prensiplerimiz ile sorunu olmayan herkesle kucaklaşacağız. Hep beraber Yeni Bir Dünya kuracağız inşallah.

 

"HİÇ KİMSEYİ KINAMA VE DIŞLAMA YOK"

 

Hiç kimseyi kınamak yok. Hiç kimseyi dışlamak yok. Hiç kimsede kusur aramak yok. Hiç kimseye karşı sert ve kaba olmak yok. Geçmişte yaşananlardan dolayı hiç kimsenin yaptıkların yüzüne vurmak yok. Allah bütün inananları affetsin. O, merhametlilerin en merhametlisi. Bize düşen vazife, kardeşlerimizle kucaklaşıp aramızdaki sevgi ve saygıyı yeniden tesis etmektir.

 

"TEŞKİLATLARIMIZIN FERASETİNE GÜVENİYORUM"

 

Ülkemiz içinde ve dışında yaşanan gelişmeler ortada. Her şey herkesin gözü önünde oluyor. Uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Eğer bizler, mevcut kadrolar ve yapı ile bu birlik ve beraberliği tesis edebilirsek bugün partimiz yarın Türkiye'mizi derler toplar ayağa kaldırırız. Güçlü bir devlet olarak. içeride ve dışarıda sevgi ve kardeşliğin yani barışın teminatı oluruz.

Bunu başarabileceğimize yürekten inanıyorum. Teşkilatlarımızın ferasetine güveniyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Selâm, sevgi ve saygılarımla...


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.