Karamollaoğlu'ndan Cübbeli'ye şok sözler! 'ONUN SEVİYESİNE İNMEM'

Karamollaoğlu'ndan Cübbeli'ye şok sözler! 'ONUN SEVİYESİNE İNMEM'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kendisine 'Beyaz sakalından utan be kaç yaşına gelmişsin' diyen Cübbeli Ahmet'e yanıt verdi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, önceki gün, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na yüklenmişti.

Cübbeli Ahmet, son sohbetinde Karamollaoğlu'nu eleştirerek, “Saadet’in proje başkanının ‘Müslümanım ama İslamcı değilim’ lafı, ‘İnsanım ama insancı değilim’ mânâsına gelmektedir” demiş, Karamollaoğlu için de, “Beyaz sakalından utan be kaç yaşına gelmişsin” ifadelerini kullanmıştı.

CÜBBELİ'YE YANIT VERDİ

Cübbeli Ahmet'in kendisi hakkındaki açıklamalarını üzüntü verici olarak değerlendiren Karamollaoğlu, yaşanan tartışmadan üzüntü duyduğunu dile getirdi.

'ALLAH'A HAVALE EDİYORUM'

Karamollaoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tövbe etsin ve kendisi İslamiyeti ve değerleri bilen bir insan. Ona göre benim sözlerimi tekrar mukayese etsin isterim. Bu konuda polemiğe girmek istemem. Zanla hüküm olunmaz. Bunlar cevap vermek istemiyorum. Ben onun seviyesine inmem. Bu tip insanların ifadeleri beni üzdüğü için. Bu konuyu kapatmayı isterim. Kendisi hapse girdiği zaman onunla en çok ilgilenen bizim arkadaşlarımız oldular. çıktığı zaman kendisi de bunu ifade etti. Ben hakkımı helal etmem, bundan anlar anlamaz ama bu kadarla yetiniyorum. O benim gündemimde değil. Cenabı Hak'ka havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum