Karamollaoğlu'ndan flaş açıklama: ‘Hanım adaylarımız olacak’

Karamollaoğlu'ndan flaş açıklama: ‘Hanım adaylarımız olacak’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yerel seçime ilişkin açıklamalarda bulundu ve ‘hanım kardeşlerimizi aday göstereceğiz’ dedi. İşte ayrıntılar;

SP Lideri Temel Karamollaoğlu, yerel seçimlerde hiçbir parti ile ittifak yapmayacaklarını resmen açıkladı. Karamollaoğlu, ''Biz mahalli idare seçimlerinde ittifak yapmıyoruz, yapmadık, yapmayacağız. Bunu çok net ve açık olarak söylüyorum. Her yerde seçime gireceğiz” diye konuştu.

Karamollaoğlu, seçimde herhangi bir ittifak yapmayacaklarını söyleyerek şöyle konuştu:

''Biz mahalli idare seçimlerinde ittifak yapmıyoruz, yapmadık, yapmayacağız. Bunu çok net ve açık olarak söylüyorum. 'Dirsek teması' sözünü birileri alıp yanlış noktalara çekmesin. Dirsek teması elbette yapacaksınız. Bizim adayımıza başkalarının oy vermesini sağlamak için yapacaksınız. Başkalarına oy toplamak için değil. Her yerde seçime gireceğiz. Her ilde seçime gireceğiz."

HANIM ADAYLARIMIZ OLACAK

Karamollaoğlu, toplumun tamamına hitap ettiklerini ifade ederek, "Belediye başkan adaylarımız arasında elbette önemli sayıda hanım adaylarımız da olacak. Biz onların da fikirlerinden, emeklerinden, düşüncelerinden faydalanacağız. Onlar da bu topluma fayda sağlayacaklar. Bizim aile anlayışımız, aile yapımız başkalarınınki gibi değil. Elbette farklılığımız var. Biz bu farklılığımızla toplumda hanım kardeşlerimizin de faydalı bir hale gelmesini sağlayacağız. Onun için bu seçimlere giderken biz çalışmalarımızı bundan sonra daha da hızlandırmaya ve seçime her il, ilçe ve beldede girecek tarzda hem il genel meclislerinde hem de belediye meclislerinde başarılı bir netice alabilmek için aday portföyümüzü genişletmeye mecburuz” açıklamasında bulundu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.