Karamollaoğlu'ndan siyasete bomba düştü: Fatih Erbakan kimin projesi?

Karamollaoğlu'ndan siyasete bomba düştü: Fatih Erbakan kimin projesi?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan’ı çok sert bir dille eleştirdi.

Mart 2019 yerel seçimler öncesi yeni parti kuran Fatih Erbakan’ı eleştiren Saadet Parti Lideri Karmollaoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ekonomik durumu da eleştiren Temel Karamollaoğlu, Erbakan’ın yeni parti kurmasının Ak Parti’ye yarayacağını, onların projesi olup olmadığını bilmediğini, bu konu üzerinde fazla durmayacaklarını ifade etti.

Temel Karamaollaoğlu katıldığı bir etkinlikte gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Türkiye’de ahlaki ve manevi yozlaşmanın zirve yaptığını ifade eden Karamollaoğlu, toplumsal kamplaşmanın olduğunu, eğitimin bir keşmekeşe döndüğünü belirtti.

Google'dan 'Kürdistan' çarkı

Fatih Erbakan’ın Yeniden Refah Partisi’ni kurmasına ilişkin yöneltilen soruya SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bunun bir proje olduğunu, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne yarayacağını fakat AKP’nin projesi olup olmadığını bilmediğini, liderlerin çocuklarının babaların varis kalmış gibi hareket ettiklerini, kendileri için ise bir önemi olmadığını fakat Erbakan’ın partisinin kendilerine zarar da verebileceğini bunun mümkün olduğunu söyledi.

siyasetcafe.com

Kaynak:Odatv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.