Karantinada olması gereken şoför seferde yakalandı

Karantinada olması gereken şoför seferde yakalandı

İstanbulda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde, "temaslı kişi" olduğu ve evde karantinada bulunması gerektiği tespit edilen İstanbul Otobüs A.Ş.ye bağlı otobüs şoförüne, 3 bin 150 lira ceza yazıldı.

 

İstanbul Beşiktaş'ta, trafik polisleri ekiplerince, Kovid-19 tedbirleri kapsamında şehir içi toplu ulaşım araçlarına yönelik denetim yapıldı.

Otobüslerde maske ve sosyal mesafe kontrolü yapan ekipler, şoförlerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını gerçekleştirirken araçların ruhsat ve sigorta durumlarını da inceledi.

 

EVDE KARANTİNADA OLMASI LAZIMDI

 

 

 

Ayazağa-Kabataş hattında sefer yapan İstanbul Otobüs AŞye bağlı otobüsü durduran ekipler, yaptıkları kontrolde otobüs şoförü Eyüp K.nın "temaslı kişi" olduğunu ve evde karantinada bulunması gerektiğini tespit etti.

 

3 BİN 150 TL PARA CEZASI YAZILDI

 

Bunun üzerine otobüsteki yolcuyu indiren ve başka otobüse bindirerek gönderen ekipler, şoföre karantina kurallarına uymadığı için 3 bin 150 lira ceza yazdı. Eyüp K., işlemlerin ardından karantinada kalması için evine götürüldü. İstanbul Otobüs AŞ'ye bağlı otobüs, dezenfekte edildikten sonra başka bir şoföre teslim edildi.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.