Karayalçın ifşa etti! İşte İnce'nin planı

Karayalçın ifşa etti! İşte İnce'nin planı

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Muharrem İnce’nin Kemal Kılıçdaroğlu planını Murat Karayalçın ifşa etti. İşte ayrıntılar;

Murat Karayalçın CHP’de yaşanan son gelişmelere ve partililerin kurultay çağrısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hem Kemal Kılıçdaroğlu hem de Muharrem İnce ile görüşen eski CHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, "Muharrem İnce bir kurultay zorlaması içinde olmayacak, ama bir gelişme olursa, Kemal Bey çekilirse memnuniyetle karşılayacak” ifadelerini kullandı.

CHP'de 24 Haziran sonrası başlayan iç kavgada devreye eski genel başkanlar Altan Öymen ile Murat Karayalçın devreye girmiş ve hem Muharrem İnce hem de Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Karayalçın, Muharrem İnce'nin bundan sonraki yol haritası ve beklentisini açıkladı.

ÇEKİLİRSE MEMNUNİYETLE KARŞILAYACAK

Murat Karayalçın, Muharrem İnce ile görüşmesinden edindiği izlenimi şu sözlerle aktardı:

“Benim gördüğüm bir kurultay zorlaması içinde olmayacak Muharrem Bey ama bir gelişme olursa Kemal Bey çekilirse tabii bunu da memnuniyetle karşılayacak, bunu da görüyorum. Bence de doğru olan bu.”

‘İNCE’NİN BAZI KIRGINLIKLARI VAR’...

Muharrem İnce’nin moralinin yüksek olduğunu belirten Karayalçın, "Ciddi bir çalışma sürecinin içinde. Bunu sürdürecek. Bu sürede eksik olarak nitelenebilecek şeylerin giderileceği bir performans sergilemesi gerektiğinin bilincinde. İzliyor. Sonuçlardan memnun. Bazı kırgınlıkları var. Onları da gidermek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.