Kars’ta kalaşnikoflu suikast: 1 Ölü

Kars’ta kalaşnikoflu suikast: 1 Ölü

Karst’ta kalaşnikof ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı suikast sonucunda Şentürk Tepebaş hayatını kaybetti. Kars’ın sevilen ve tanınmış işadamlarından olan Tepebaş’a yapılan suiksat büyük tepki çekti

Karst’ta Kalaşnikoflu saldırı sonucunda Şentürk Tepebaş hayatını kaybetti.
Kars’ın tanınmış işadamlarından olan ve Ülkücü-Milliyetçi kimliği ile tanınan Şentürk Tepebaş’a yapılan saldırı şehirde büyük bir infiale yol açtı.


Edindiğimiz bilgilere göre bu sabah kendisine ait Cumhuriyet caddesi’ndeki işyerinin önünde iken içerisinde 3 kişinin bulunduğu otomobilden uzun namlulu silahlarla ateşe tutulan Şentürk Tepebaş yaralanarak yere düştü. Saldırganlar, öldüğünden emin olmak için araçtan inerek Tepebaş’ın baş bölgesine pomalı tüfetle 3 el ateş ettiler.
Olay yerine çok sayıda  özel harekat polisleri sevk edildi. Cadde trafiğe kapatılarak güvenlik güçleri tarafından emniyete alındı.

 

senturk-tepebas-siyasetcafe-1-min.jpg


Özel harekat polislerinin de sevk edildiği olay yerinde güvenlik güçleri önlem aldı, cadde trafiğe kapatıldı.


Olayı duyarak bölgeye gelen Şentürk Tepebaş’ın yakınları ve ailesinden fenalık geçirenler old. Bazıları 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.
Yapılan operasyon sonucunda Şüpheliler H.K. ve E.K, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin aracında kalaşnikof ve pompalı tüfekler ele geçirildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum