Kartal'da denizde bomba ihbarı! SAS timleri etkisiz hale getirdi

Kartal'da denizde bomba ihbarı! SAS timleri etkisiz hale getirdi

Kartal Sahili'ne yüzmeye gelen vatandaşlar suyun altında el bombası olduğunu fark etti. Olay yerine gelen SAS timleri bombayı etkisiz hale getirdi.

Dün Kartal Dragos Sahili’nde, meydana gelen olayda saat 14.00 sularında sahile yüzmeye gelen vatandaşlar, denizin yaklaşık 2 metre derinliğinde bir el bombası tespit etti. İhbar üzerine olay yerine intikal eden deniz polisleri ve sahil güvenlik ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıçları denizde bulunan el bombasının yerini belirledi ve ardından fotoğraflama çalışması yapıldı.

El bombası, bu sabah Sualtı Savunma Komandoları (SAS) tarafından etkisiz hale getirilerek karaya çıkarıldı ardından ise incelenmek üzere merkeze götürüldü.

El bombasını gören bir vatandaş, “Suya girdik. Balıkları izliyorduk maske ve gözlükle. Suda el bombasını fark ettim. Pimi üzerinde, o çekip de attıkları mandalı tamamen bantlanmışlar. Ağabeyime söyledim. Girdi baktı teyit etti. Polisleri aradık. Polisler de sağ olsunlar hemen geldiler. Etrafı abluka altına aldılar” ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.