Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulacak isim açıklandı

Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulacak isim açıklandı

Şok Gelişme... Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulacak ismi resmen açıkladılar. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

ABD basını çok konuşulacak bir iddia ortaya attı ve Cemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulacak ismi duyurdu. Buna göre Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkıçı'nın öldürülmesinden General Ahmed el Assiri sorumlu tutacak.

Amerikan New York Times gazetesi, Suudi Arabistan yönetiminin, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden Veliaht Prens Muhammed bin Selman'a yakın üst düzey bir istihbarat yetkilisini sorumlu tutmaya hazırlandığını iddia etti. Gazeteye göre bu kişi, General Ahmed el Assiri.

SUUDİ ARABİSTAN PLANLARDAN HABERDAR

Gazete, Suudi Arabistan'ın planlarından haberdar olduğunu belirttiği 3 kaynağına dayandırdığı haberinde, Suud yönetiminin Prens Selman'a yakın isimlerden General Assiri'yi Kaşıkçı'nın ölümünden sorumlu tutmaya hazırlandığını ileri sürdü.

NYT'ye göre kaynaklar, "Suudi yöneticilerin, General Assiri'nin Muhammed bin Selman'dan Kaşıkçı'yı yakalaması için sözlü yetki aldığını ancak Assiri'nin bu yetkiyi ya yanlış anlayarak ya da yetkilerini aşarak gazeteciyi öldürdüğünü söyleyeceklerini" aktardı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.