Kaşıkçı cinayetiyle ilgili arama sona erdi! Vali’den flaş açıklama

Kaşıkçı cinayetiyle ilgili arama sona erdi! Vali’den flaş açıklama

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin Yalova’daki arama sona erdi. Valilikten ilk açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar;

Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin arama çalışmaları devam ediyor.

Yalova'da iki villada Kaşıkçı cinayetine ilişkin güvenlik ekipleri tarafından başlatılan arama çalışması sona erdi.

Yalova Valisi arama sonrası yaptığı açıklamada, "Aramanın mahiyeti ve sonuçları hakkında gereken açıklama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılacaktır" dedi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Yalova'nın Termal ilçesi Samanlı köyündeki 2 villada yapılan ve 10 saat süren arama çalışmaları tamamlandı.

Yol kenarında geniş bahçesi bulunan iki katlı villaya gelen polis ve jandarma ekipleri, geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri incelemenin de arasında bulunduğu ekipler, dedektör köpeklerin de kullanıldığı aramaya villanın içinden başladı.

Drone destekli arama çalışmaları genişletildi. Ekipler, arama çalışmalarını 18.00'de tamamlayarak villadan ayrıldı.

Yalova Valisi Muammer Erol, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samanlı'da villada arama gerçekleştirildiğini belirterek, "Aramanın mahiyeti ve sonuçları hakkında gereken açıklama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılacaktır" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.