Kaşıkçı’nın cesedi bulundu mu? Çavuşoğlu’ndan flaş açıklama!

Kaşıkçı’nın cesedi bulundu mu? Çavuşoğlu’ndan flaş açıklama!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülen Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin flaş açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar;

2 Ekim’de Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’na giren ve bir daha çıkmayan Gazeteci – Yazar Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında Bakan Çavuşoğlu’ndan açıklama geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesine ilişkin olarak, "Cinayetin tamamen ortaya çıkması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Henüz Kaşıkçı’nın cesedine ulaşılamadı" diye konuştu.

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Mammadyarov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Davit Zalkaliani ile birlikte düzenlediği ortak basın toplantısında gazetecilerin Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin sorularını yanıtladı.

Soruşturmanın derinleştirilerek devam ettiğini vurgulayan Çavuşoğlu, "Biz bu önceden planlanmış cinayetin tamamen ortaya çıkması için ve arkasında kimler var bunların açığa çıkması için yoğun çaba sarfediyoruz. Başsavcılığımızın yürüttüğü soruşturmayı bizler ve diğer kurumlarımız, emniyet, istihbarat gerekli desteği vermektedirler. Henüz Kaşıkçı’nın cesedine ulaşılamadı. Dolayısıyla şu anda bu cinayeti işleyenler Suudi Arabistan’da olduğuna göre Suudi Arabistan’ın sorumluluğu büyük. Dışişleri Bakanı’na da telefonda net şekilde bunu söyledim" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.