Kaşıkçı’nın cesedi nerede? Suudi Bakan'dan şok açıklama

Kaşıkçı’nın cesedi nerede? Suudi Bakan'dan şok açıklama

Suudi Arabistan'dan Cemal Kaşıkçı'nın cesediyle ilgili açıklama son dakika açıklaması yapıldı. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin araştırma ve soruşturmalar aralıksız devam ederken Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Cubeyr’den flaş bir açıklama geldi.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, "Kaşıkçı olayı bir hataydı ve sapkınlıktı" dedi. Cubeyr, Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı’nın cesedinin nerde olduğunu ve nasıl öldüğü konusunda çalıştıklarını söyledi.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr, İstanbul Başkonsolosluğunda Suudi yetkililer tarafından öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesediyle ilgili bilgi sahibi olmadıklarını öne sürdü.

Kaşıkçı'nın, cesedinin nerede olduğunu ve nasıl öldüğü konusunda çalıştıklarını söylen el-Cubeyr, "Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı'nın öldürülmesinden sorumlu olanların hesap vermesini istiyoruz. Cesedin nerede olduğu ve kaşıkçının nasıl öldürüldüğünü belirlemeye çalışıyoruz. Veliaht Prens olaydan haberdar değildi. Aileye baş sağlığı diliyorum, yapılan çok büyük bir hataydı” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.