Kaşıkçı’nın kaybolduğu gün Türk vatandaşlarına olay talimat!

Kaşıkçı’nın kaybolduğu gün Türk vatandaşlarına olay talimat!

Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolduğu 2 Ekim günü Türk vatandaşlarına çok konuşulacak bir talimat verildiği ortaya çıktı. İşte bomba gelişmenin ayrıntıları;

Günlerdir kendisinden haber alınamayan Cemal Kaşıkçı'nın kaybolduğu gün, Türk vatandaşlarına "İşe Gelmeyin" talimatı verildiği öğrenildi.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolduğu güne ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. 2 Ekim'de, Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğunda çalışan Türk vatandaşlarına 'işe gelmeyin' talimatı verildiği ortaya çıktı.

Middle East Eye'ın güvenlik kaynaklarına dayandırdığı bilgilere göre, Kaşıkçı'nın kaybolduğu gün, konsoloslukta çalışan 28 Türk vatandaşına, "üst düzey bir diplomatik toplantı gerçekleştirileceği" gerekçesiyle işe gelmeme talimatı verildiği öğrenildi.

"BOŞANMA BELGELERİ ALMAK İÇİN BAŞKONSOLOSLUĞA YÖNLENDİRİLDİ"

Euronews'in NBC'den aktardığına göre, Suudi Arabistanlı gazeteci Kaşıkçı'nın, boşanma belgeleri almak için önce Washington'daki Suudi Arabistan Büyükelçiliği'ne gittiği, buradan İstanbul'daki başkonsolosluğa yönlendirildiği ortaya çıktı.

KİLİTLER DEĞİŞTİRİLMİŞ

Birkaç hafta önce konsolosluk içerisindeki bazı kapı kilitlerinin değiştirildiği ve çalışanların üzerine ses kayıt cihazları ile kameralar yerleştirildiği de ortaya çıkmıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.