Kasım Süleymani'ye Cübbeli'den skandal sözler: "Kabri ateşle dolsun"

Kasım Süleymani'ye Cübbeli'den skandal sözler: "Kabri ateşle dolsun"

Cübbeli Ahmet diye tanınan İsmailağa cemaatinin hocası Ahmet Mahmut Ünlü, ABD'nin öldürdüğü Kasım Süleymani hakkında skandal sözler sarf etti. Cübbeli, Süleymani için "Kabri ateşle dolsun" ifadelerini kullandı.

İsmailağa cemaatinin hocalarından Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet), Bugün ABD tarafından öldürülen İran'lı General Kasım Süleymani hakkında skandal ifadeler kullandı.

Hurafeci ve nakilci kişiliği ile bilinen Cübbeli Ahmet'in Müslümanlar arasındaki mezhep farklılığını sürekli körükleyerek bölücülük yaptığı daha önceki konuşmalarından biliniyor.

Yayınladığı videolarda, zinayı savunan, aklı yok sayan, eğitimi ve bilimi inkar ederek, kendi uydurduğu dine inanmalarını isteyen Cübbeli Ahmet'in "Mezhepçi" tavrı tepkilere neden oluyor.

Emperyalist ABD'nin bir Müslüman Generali öldürmesine sevinen ve O General ( Kasım Süleymani) için çirkin ifadeler kullanan Cübbeli'nin kendi internet sayfasından paylaştığı ifadeler tepkilere neden oldu.

 

ABD'NİN ÖLDÜRDÜĞÜ MÜSLÜMANLAR İÇİN ÇİRKİN İFADELER

Cübbeli, "Allah, Kasım Süleymani ve diğerlerinin kabrini ateşle doldursun" ifadelerini kullandı.

 

İşte Cübbeli'nin o paylaşımı:

Allah, Sünnî kâtili Haşdi Şabi'nin kurucusu Kâsım Süleymânî ve diğerlerinin kabrini ateşle doldursun

İran’a bağlı Haşdi Şabi (el-Haşdü’ş-Şa‘bî) milislerinin kurucusu ve yöneticisi, Suriye’deki savaşta milyonlarca Müslümanın katline sebep olan, çoluk-çocuk ve kadın demeden bütün Müslümanlara işkence eden, ırzlara tasallut eden Kâsım Süleymânî ve Haşdi Şabi’nin üst düzey yedi büyük komutanının gebertilmesi bütün Müslümanları sürûra gark etmiştir. Allâh-u Te‘âlâ kabirlerini ateşle doldursun. Âmîn!

Kâsım Süleymânî’nin yönettiği Haşdi Şabi, Müslümanları öldürmekle yetinmeyip ciğerlerini söken ve ağızlarında çiğneyenlerdir. İşte İran budur! Haşdi Şabi budur! Fırsat bulsalar Türkiye’deki Ehl-i Sünnet’e de aynı böyle yapacaklar!

Türkiye’de 15 Temmuz gecesi kalkışılan darbe girişimi esnâsında Fetö ve Amerika Türkiye’yi işgal edecekken Suriye’de kutlama yapanlar da, PKK’yı ve PAJAK’ı destekleyenler de bunlardır! İşte böylece Allâh-u Te‘âlâ’nın bir kânunu dahî yerini bulmuştur ki; “Şüphesiz Allah bir zâlimden intikâmını diğer zâlimle alır”. Burada da kâfir ve zâlim olan Amerika eliyle, Hamaney nezdinde “yaşayan şehit” diye adlandırılan ama bizce gebermiş bir zındık sayılan Kâsım Süleymânî ve adamlarından intikâmını almıştır.

 

cubbeliden-kasim-suleymani.JPG

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.