Kavgadan deliye dönen doktor önce eşine sonra kendisine sıktı!

Kavgadan deliye dönen doktor önce eşine sonra kendisine sıktı!

Gaziantep'te eşini silahla yaralayan doktor kafasına sıkarak canına kıydı.

Gaziantep'te bir bağ evinde yaşanan olayda kendisi gibi doktor olan eşini silahla yaralayan adam daha sonra kafasına sıkarak canına kıydı. Eşi ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Korkunç olay bir bağ evinde yaşandı. Dahiliye Uzmanı Dr. Burhanettin İzzet Seçkin ile doktor olan eşi Meryem Seçkin arasında tartışma çıktı.

 

EŞİNİ AYAĞINDAN VURDU SONRA İNTİHAR ETTİ


Tartışmanın büyümesi üzerine evde bulunan tabancasını çıkaran İzzet Seçkin eşine doğru birkaç el ateş etti. Meryem Seçkin her iki ayağından yaralanırken o esnada silahı başına dayayan İzzet Seçkin, kafasına sıkarak intihar etti.

 

YARALI KADINININ SAĞLIK DURUMU İYİ


Meryem Seçkin, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken bağ evine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri İzzet Seçkin'in hayatını kaybettiğini belirledi. Ayağından yaralanan kadın ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Seçkin'in cansız bedeni otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, hastanede tedavi altına alınan Meryem Seçkin'in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.