Kayahan'dan hayranlarına çifte müjde

Kayahan'dan hayranlarına çifte müjde

Üçüncü kez kanserle savaşan usta sanatçı Kayahan, tedavi sürecinde olmasına rağmen sevenlerinin hasretini iki albümle dindirecek.

Ünlü müzik adamı Kayahan üçüncü kez nükseden amansız hastalığıyla mücadele ederken bir yandan da iki albüm birden hazırlıyor. En büyük ilacının müzik olduğunu belirten Kayahan, hem kendisinin tribüte  albümünü hem de eşi İpek Acar’ın albümünü çıkartmak için neredeyse müzikle yatıp müzikle kalkıyor.


Yakında piyasaya çıkaracağı albümünde Nilüfer ve Ajda Pekkan gibi star şarkıcıların yanı sıra birçok ünlü ismin de yer almak istediğini söyleyen usta sanatçı, “Demek ki şarkılarımı onlar da seviyormuş” diyerek gelen yoğun ilgiyi mütevazılıkla açıkladı. Aynı anda eşi İpek Acar için de bir albüm hazırlayan Kayahan, “Eşim için 8 şarkı yazdım. Bir şarkıda düet yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Müzisyen olmasını İsterim

Ka­ya­han ve İpek Aca­r’­ın 14 ya­şın­da­ki kız­la­rı As­lı Gö­nü­l’ de an­ne ve ba­ba­sı­nın izin­den gi­di­yor.  Mü­zi­ğe tut­ku­lu olan As­lı Gö­nül için şu ­an­da bir al­büm dü­şün­me­dik­le­ri­ni be­lir­ten ün­lü sa­nat­çı, şöy­le ko­nuş­tu: “İ­le­ri­de mü­zis­yen ol­ma­sı­nı is­te­rim. An­cak bu işin hak­kı­nı iyi ver­me­li­” de­di.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.