Kayıp kripto milyonerinin cesedi parçalanmış halde bavulda bulundu

Kayıp kripto milyonerinin cesedi parçalanmış halde bavulda bulundu

Polis, kayıp kripto milyoneri Fernando Pérez Algaba'nın parçalanmış kalıntılarının hafta sonu Arjantin'de bir grup çocuk tarafından bulunmasının ardından cinayet soruşturması başlattı.

Jam Press'in haberine göre, çocukların Pazar günü Buenos Aires Eyaleti, Ingeniero Budge kasabasında bir dere kenarında oynarken vücut parçalarıyla dolu kırmızı bir çanta bulması tüyler ürpertici vakayı gün ışığına çıkardı.

Çocukların ebeveynleri, paketi inceleyen ve bildirildiğine göre kurbanın bacaklarını ve ön kolunu içinde bulan Buenos Aires polisine haber verdi ve derede başka bir kolun tamamını keşfetti.

El País'in bildirdiğine göre, Çarşamba günü yetkililer kayıp baş ve gövdeyi keşfettiler.

Yerel basında çıkan haberlere göre, vücut parçaları temiz bir şekilde kesilmiş, bu da bir profesyonelin işi olduğunu düşündürüyor.

Otopsiye göre kurban parçalanmadan önce üç kez vurulmuş.

Ceset dövmeleri sayesinde teşhis edildi.

Polis, Algaba'yı parmak izlerinden ve ayrıca vücut kısımlarında belirgin dövmelerden teşhis etti. Girişimci geçen Salı gününden beri kayıp ilan edilmişti.

İş adamı, lüks araçlar kiralayarak ve Instagram'da 900.000 takipçisine sık sık reklamını yaptığı kripto para birimi satarak milyonlar kazanmıştı.

İspanya'nın Barselona kentinde yaşayan etkileyicinin, iddia edilen cinayetten bir hafta önce Arjantin'de kaldığı bildirildi.

Algaba'nın bir daire kiraladığı ve anahtarları 19 Temmuz'da teslim etmesi gerektiği, ancak mülk sahibinin ifadesine göre ne ortaya çıktı ne de telefona cevap verildi.

Polis, Algaba'nın ölümüyle ilgili olarak bir zanlıyı tutukladı. Cinayetin ardındaki sebep belirsizliğini koruyor olsa da yetkililer, fenomenin sayısız borcu nedeniyle öldürüldüğünden şüpheleniyor.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.