Keçiören’de Emir Kuşdemir fırtınası: Ülkücüler Özhaseki diyor!

Keçiören’de Emir Kuşdemir fırtınası: Ülkücüler Özhaseki diyor!

Ülkücü Hareketin sembol isimlerinden Emir Kuşdemir’in düzenlediği toplantıda ülkücü hareketin önemli isimleri ve Alevi canlar bir araya gelerek Mehmet Özhaseki’ye destek verdi.

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Ankara’da seçim yarışı iyice hızlanmaya başladı.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, ülkücü hareketin sembol isimlerinden Emir Kuşdemir’in Keçiören’de düzenlediği toplantıda Alevi vatandaşlarımızdan ve ülkücülerden büyük destek ve ilgi gördü.

Cumhur İttifakı’ndan Keçiören Belediye Meclis üyesi adayı olan Emir Kuşdemir’in düzenlediği tanıtım toplantısı Alevi canlar ve ülkücüler yoğun katılımı ile gerçekleştirdi.

emir5.jpg

Ülkücü Hareketin sembol isimi, ömrünün yarısını cezaevlerinde işkenceler altında geçirmiş olan Yusufiyeli Emir Kuşdemir’in tanıtım toplantısına, Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Keçiören’in efsane Başkanı ve Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Taş Medreselilerin Başkanı Naim Yanık, AK Parti ve MHP İl Yöneticileri de destek vererek katıldı.

emir10.jpg

ÜLKÜCÜ HAREKETİN SEMBOL İSMİ EMİR KUŞDEMİR

Toplantı şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından katılımcıların büyük desteği ile söz alan Emir Kuşdemir kısa bir konuşma yaparak, kendisine destek vermek için gelen herkese teşekkür etti.

emir3-001.jpg

EFSANE BAŞKAN TURGUT ALTINOK

Emir Kuşdemir’in konuşmasının ardından büyük tezahüratlarla kürsüye gelen Keçiören’in efsane Başkanı Turgut Altınok, gelen herkesi selamladı ve Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin geleceğinin garantisi ve koruyucusu olduğunu söyledi.

Belediyecilik anlayışının ayrım gözetmeden herkese hizmet olduğunu ifade eden Altınok, “Bizim anlayışımız hep bu oldu. Bu vatan Alevisi, Sünnisi, Türkmeni, Kürdüyle hepimizin. Biz vatanımıza sahip çıkmanın şuuru ve inancıyla hareket ediyor, bize oy veren vermeyen herkese aynı ruh ile hizmet etmeyi kendimize görev addediyoruz. Vatanımız, milletimiz, Ankara’mız, Keçiörenimizi daha çok mamur etmek, vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek için yola çıktık. Bu kutlu yolda Allah’ın izniyle hep beraber 31 Mart’ta da Cumhur İttifakı olarak kazanacağız” dedi.

emir5-002.jpg

YALÇIN TOPÇU’DAN EMİR KUŞDEMİR’E TAM DESTEK

Turgut Altınok’tan sonra kürsüye gelen merhum Muhsin Yazıcıoğlu’ndan sonra Büyük Birlik Partisi’nin Genel Başkanlığı’nı yapmış olan eski Kültür ve Turizm Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu, ülkücü hareketin Yusufiyeli sembol ismi Emir Kuşdemir’e tam destek verdi.

Topçu, Emir Kuşdemir ile hem davadan hem de Abidinpaşa’da orta okul yıllarından 40 yılı aşkın büyük bir dostluk ve kardeşlik içerisinde olduğunu ifade ederek; “Emir Kuşdemir mangal gibi yüreği ile mücadele eden, 12 Eylül darbesinin mağduru olarak cezaevlerini Taş Medrese ve Yusufiye haline getiren ülkücülerin sembol isimlerindendir. Bugün burada Türkiye’mizin tüm kesimlerini yine bir araya getirmeyi başarmış yiğit kardeşimizdir.

Türkiye’miz Türkmeni, Alevisi, Sünnisi, Kürdü, Lazı, Çerkezi ile bir bütündür. Bu bütünlük ve birliğimizin teminatı Emir Kuşdemir gibi çileli yollardan geçmiş bugünlere gelmiş isimler ile bu salonda tek yürek, tek vücut olmuş önce vatan diyen aziz halkımızdır” dedi.

emir1-001.jpg

MEHMET ÖZHASEKİ’YE BÜYÜK İLGİ

Emir Kuşdemir’in tanıtım toplantısında bir araya gelen ülkücüler ile Alevi vatandaşlarımıza seslenen Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, adaylığının basit bir makam sevdası değil, memleket, Ankara sevdasından kaynaklandığını söyledi.

5 dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 2.5 yıl da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Türkiye’nin Başkenti’nin maceraya değil, tecrübeye ihtiyacı olduğunun üstünü önemle çizdiği konuşmasında şunları söyledi:

“Türkiye’nin altına hendekler kazarak, bombalar koyarak Güneydoğulu vatandaşlarımızı esir almak, ülkemizi bölmek isteyen hain teröristlere karşı devletimizin verdiği kararlı ve şanlı mücadelenin ardından, bölge insanımıza devletin şefkatini, hizmetini götürmek için büyük bir mücadele içerisine girdim. Sokak sokak gezdim. Gece gündüz, halkımızın arasına sokulmak istenen fitnenin başarıya ulaşmaması için çalıştım. Devlet yöneticileri için aslolan memleketin huzurunu ve imarını sağlamak, irfanını yükseltmektir.

Bugün burada başardıklarımızın huzuru ile karşınızdayım. 5 dönem Belediye Başkanlığı, Bakanlık yapmış birisi, tüm hırslardan arınmış Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bulunuyorum. Amacım, edindiğimiz tecrübeler ile Türkiyemizin Başkenti’ni geleceğimize mamur halde taşımaktır. Önemli olan da budur zaten. Yoksa kuru bir Başkanlık sevdasında olan birisi değilim.

Ben bu seçimde rakiplerimle Ankaramız için projelerimizi konuşmak, yarıştırmak isterdim. Ankara’nın tüm çehresini değiştirecek, Ankara’ya yeni bir Ankara katacak binlerce her biri birinden kıymetli ayakları yere basan proje hazırladık. Fakat görüyorum ki, benim bu çalışmalarımın rakiplerimde bir karşılığı yok.

Mansur Yavaş beye projeleriniz nedir diye soruluyor, kendisi duraksadıktan sonra Ankara’ya ucuz su diyor. Bu proje değil ki, tarife meselesidir. Zaten Gerede’den getireceğimiz temiz kaynak suyu ile bu meseleyi zaten hallediyoruz.

Türkiye’nin Başkenti’nin güçlü ve kararlı bir yönetimle geleceğe ve ufka bakan tecrübeye ihtiyacı var. Biz bunun için buradayız.

emir4.jpgemir2-002.jpgemir8.jpgemir11.jpg

emir12.jpgemir9.jpg

 

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.