Kedicik belgeseli Youtube'dan kaldırıldı

Kedicik belgeseli Youtube'dan kaldırıldı

Adnan Oktar suç örgütünün nasıl işlediğini anlatan Kedicik belgeseli Youtube'dan kaldırıldı.

140journos’un YouTube’da yayımladığı Kedicik isimli belgesel, Türkiye’nin en organize silahlı suç örgütlerinden birinin 40 yıllık faaliyet süresi boyunca izlediği bazı yöntemleri gözler önüne serdi.

Din kisvesi altında kadınların ve erkeklerin cinsel obje olarak kullanıldığı örgütün işleyişini, düzenini ve genç kızlar ile delikanlıları nasıl tuzağa düşürdüklerini anlatan Kedicik belgeseli kaldırıldı.

Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programına katılan dönemin İstanbul Emniyeti mali suçlarla mücadele şube müdürü Furkan Sezer, canlı yayında belgeselin kaldırıldığını duyurdu.

Sezer bir çok örgüt üyesinin hapiste olmasına rağmen örgütün halen güçlü olduğunu ve belgeseli örgütün kaldırttığını ifade etti.

 

KEDİCİK BELGESELİ NE ANLATIYOR?

 

Belgeselde anlatılana göre AVM girişine birer sivil gibi konuşlanan örgüt üyeleri ki bu üyelere “avcı” deniyor, o sırada içeriye giren herhangi bir kadını kendilerine hedef olarak seçiyor, AVM içerisindeyken yaptığı her türlü eylemi takibe alıyorlar. Bu süre zarfında AVM içerisindeki “avcılar” telsizden aldıkları bilgilere göre hedefe gidiyor, doğal bir şekilde yaklaşıp iletişim kurarak cast ajansı, yapım şirketi çalışanı gibi davranıyorlar.

Görüştüğü kişilerin Adnan Oktar adına çalışan avcılar olduğundan bihaber kadın, eğer söylendiği gibi şirkete, yani verilen adrese giderse asıl tiyatro başlıyor. Herkesin örgüt üyesi olduğu bu sahte şirketin, sahte CEO’su da aslında “baş avcı” olarak biliniyor. Bir şekilde bu baş avcı ile yolları kesiştirilen kadınlar, aylar boyunca baş avcı ile arkadaşlık, dostluk, sevgililik ilişkisine giriyorlar. Bu süre zarfında hiçbir üye açık vermiyor. Üstelik bunu aynı anda belki de yüzlerce kadın için uyguluyorlar.

Süreç sonunda kadınların büyük bir kısmı dönen tiyatroyu görseler bile artık iş işten geçmiş oluyor. O vakte dek örgütün din kisvesi altında kabul ettiği seks ağının bir parçası haline geliyorlar. Bir noktada, hayati düzeydeki tehditlerle karşılaştıkları için bu cendereden çıkamıyorlar. Elbette örgütün AVM senaryosunu sosyal medya üzerinden de uyguladığı söylenebilir.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.