Kemal Kılıçdaroğlu 4 ‘oğlu’na dikkat çekti

Kemal Kılıçdaroğlu 4 ‘oğlu’na dikkat çekti

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Eyüpsultan'da düzenlenen mitinge katıldı. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada seçimlerde İstanbul’da partisinde ki 4 ‘oğlu’na dikkat çekti.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Eyüpsultan'da partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Kılçdaroğlu'na CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilaloğlu eşlik etti.

Burada bir konuşma yapan Kemal Kılıçdaroğlu, "Huzur içinde çalışacağız. Kavga etmeyeceğiz. Hiç kimseyi kötülemeyeceğiz. Biz insan sevgisini yüreğimizde taşıyoruz" dedi.

O MEKANA HER ZAMAN SAYGI DUYDUK

Eyüpsultan'ın mekanında olduğunu hatırlatan Kılıçtaroğlu, “Mübarek bir insanın mekanındayız. O mekana her zaman saygı duyduk. Her zaman saygı duyacağız. Bir belediye başkan adayımız var. İyi bir insan Herkesi kucaklayan bir insan. Hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir insan. Bütün amacı daha güzel bir Eyüpsultan. Bütün amacı birlikte huzur içinde yaşayan bir Eyüpsultan. Bunun için mücadele ediyor. Bunun için gece gündüz çalışıyor. O en çok sizlere güveniyor. Sizlerin vereceği her oy daha güzel daha huzurlu bir Eyüpsultan'ın kapılarını sonuna kadar açacak” dedi.

CHP İSTANBUL SEÇİMİNDE 4 ‘OĞLU’NA DİKKAT ÇEKTİ

Kemal Kılıçtaroğlu burada yaptığı açıklamasında CHP’nin İstanbul seçim çalışmalarında 4 ‘oğlu’na dikkat çekerek şunları söyledi; “Eyüpsultan'da Emel Bilaloğlu, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu Dolayısıyla iki 'oğlu' üçüncüsü ben 'Kılıçdaroğlu'Bir de dördüncüsü 'Kaftancıoğlu' Şu anda İstanbul'da hep beraber mücadele ediyoruz. Bu mücadeleyi gerçekleştirmek için birlikte çaba harcıyoruz. Sorunlarınız var biliyorum. Bütün bunları aşabiliriz. Ama beraber aşacağız. Bu mücadele demokrasi mücadelesidir."

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.