Kemal Kılıçdaroğlu: "Üretimden koparılmadığımız sürece..."

Kemal Kılıçdaroğlu: "Üretimden koparılmadığımız sürece..."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa’da düzenlenen ortak mitingde vatandaşa seslendi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa Gökdere Meydanı’nda ortak miting düzenledi. 

Meral Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar:

“MİLLETİMİZDEN ALDIKLARIMIZI ÖDEYEBİLMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Bursa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Meral Akşener, bu ilde öğretmen okulundan mezun olduğunu ifade ederken, ‘milletimizin parasıyla devletimizin açtığı okulda yatılı okudum, milletimizden aldıklarımızı ödeyebilmek için yola çıktık’ şeklinde konuştu.

Millet İttifakı’nın Bursa Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey’in Cumhur İttifakı’na yönelik tek bir kelime etmediğini söyleyen Akşener, ‘bu bir yerel seçim. Mustafa Bey sadece Bursa’ya ne yapacağını anlattı. Olması gereken de bu’ dedi.

“29 ARKADAŞIMIZIN İÇİNDE 2’Sİ ŞEHİT YEĞENİ”

İYİ Parti’nin 29 Belediye Meclis Üyesi adayı için PKK bağlantılı olduğuna dair iddialar için ise, ’29 arkadaşımızın içinde 2’si şehit yeğeni! Böyle bir şey olabilir mi? Bu 29 kişinin ortak noktaları Kürt olmaları’ açıklamasında bulundu.

“TANK PALET FABRİKASINI KATARLILARA PEŞKEŞ ÇEKTİ”

Meral Akşener açıklamasının devamında, ‘Mansur Yavaş’a Ekrem İmamoğlu’na ‘seçildiği takdirde görevden alırım’ dedi. Size ihanet etti. Milli iradeye ihanet etti. Günde 2 trilyon para yiyor saray. 50 milyon dolar bulamadım diyerek Tank Palet fabrikasını Katarlılara peşkeş çekti. Türkiye’nin milli güvenliğine ihanet etti. Tekrar sizin o tencereyi nasıl kaynattığınızı öğretin ona. % 26 zam aldı, emekliye yüzde 10 vererek size ihanet etti. Ülkücü kardeşlerim; ‘Fatiha bilmezler’ denildi. ‘kan emiciler, vampirler, kandan beslenenler’ denildi’ ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar:

“BANA PKK’LI DEDİLER”

Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen iddialar için, ‘Onlar sabah akşam iftira attılar, bana PKK’lı dediler. Kandil’le sözleşme imzaladığımı söylediler. Hadi oradan be! Sen Kandil rezaletini yaparken, Habur rezaletini yaparken, sen hendekler kazılması konusunda kafa çevirirken biz sana söyledik, 8 sene boyunca uyardık. Cevap olarak ‘kandan beslenen ırkçılar’ dediniz’ ifadelerini kullandı.

“ÜRETİMDEN KOPMADIĞI SÜRECE TÜRKİYE’DE BEKA SORUNU YOKTUR”

Kemal Kılıçdaroğlu ‘beka’ konusuna da değinerek, ‘Diyorlar ki ‘beka sorunu var. Beka sorunu demek, Türkiye’nin geleceği yok anlamına gelir. Sizin ülkeden haberiniz bile yok. Türkiye bölgesinin en güçlü devletlerinden biridir. Türkiye üretimden koparılmadığı takdirde hiçbir beka sorunu yoktur’ açıklamasında bulundu.

“VATANDAŞIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR”

Kılıçdaroğlu, ’70 milyar dolara fabrikaları sattın, 500 milyar dolar borçlandın. Bizi neden soğan kuyruğuna mahkum ettin? Buna varlık kuyruğu da dediler. Vatandaşın aklıyla alay ediyorlar. Vatandaşla dalga dalga geçilir mi? Oraya giden insanlar fakir fukara insanlar’ dedi.

Milli Mücadele dönemi sonrası tarım ürünü satıp fabrikalar yapıldığını hatırlatan Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi tam tersinin yapıldığını, fabrika satılıp patates alındığını söyledi. 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.