Kemal Kılıçdaroğlu ve Abdullah Gül buluşmasının perde arkası ortaya çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu ve Abdullah Gül buluşmasının perde arkası ortaya çıktı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Abdullah Gül görüşmesinin detaylarını Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat açıkladı.

CNN Türk'te yayınlanan "Gece Görüşü" programında ortaya çıkan Kemal Kılıçdaroğlu-Abdullah Gül görüşmesinin detaylarını Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat yazdı.

İşte Fırat'ın yazısının ilgili bölümü:

'Perşembe akşamı CNN Türk’te yayımlanan ‘Gece Görüşü’ programındaki meslektaşlarım her zamanki gibi hazırlıklı geldiler. Murat Çelik, Gürkan Hacır, Mehmet Şahin, hepsi Abdullah Gül’ün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söyledi. Abdulkadir Selvi ayrıntılı bilgi verdi, “Güncel siyasete girmediler, dış politika ağırlıklı, demokratik hukuk devleti ve ekonomiyi konuştular” dedi.

Selvi, Kılıçdaroğlu görüşmesinden bir ay önce de Abdullah Gül’ün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüştüğünü söyledi. Ekim ayındaki Gül-Karamollaoğlu görüşmesinin ana gündemi 24 Haziran seçim sonuçlarıydı. Bir ay sonra kasım ayında ise Gül-Kılıçdaroğlu görüşmesi oldu.' dedi.

Fırat, 'Nereden çıktı bu görüşme' sorusunun yanıtına ise şöyle bir yanıt verdi;

'Duyduğuma göre, Gül ve Kılıçdaroğlu ile görüşen bazı ortak isimler var. Bu isimler, Kılıçdaroğlu ile görüşürken Abdullah Gül’ün; Gül ile görüşürken de Kılıçdaroğlu’nun bazı görüşlerini paylaşıyormuş. Sonunda da “Görüşseniz” teklifini her iki isme de iletmişler. Kılıçdaroğlu, Gül’e gitmiş. 2,5 saat süren görüşmede güncel siyaset, yani yerel seçimlerin konuşulmadığının altını CHP’li kaynaklar çiziyor. Ancak seçime giderken meydanlarda da konuşulacak olan Türkiye’nin gündem maddelerinin masada olduğu anlaşılıyor.'

siyasetcafe.com

 

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.