Kemal Kılıçdaroğlu'ndan FETÖ'ye bahar vaadi! Gülen ve örgüt üyelerine mesaj gönderdi

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan FETÖ'ye bahar vaadi! Gülen ve örgüt üyelerine mesaj gönderdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya mitinginde kamudan ihraç edilen KHK’lılara değinerek terörist başı Gülen'in ‘bahar’ söylemiyle örgüte mesaj gönderdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya mitinginde FETÖ’ye selam çaktı.

Konuşmasında örgüt bağlantısı nedeniyle kamudan ihraç edilen KHK’lılara değinen Kılıçdaroğlu, terörist başı Fetullah Gülen ve örgüt üyelerinin ‘bahar’ söylemini kullanarak örgüte güneşi getirme sözü verdi.

Miting alanında açılan ‘KHK’lı güneşli günler istiyor’ pankartını okuyan Kılıçdaroğlu, “KHK’lılara barışı ve baharı getireceğim baharı. Sadece güneşli günler değil. Hem baharı hem güneşi hem çiçekleri olacak. Kim haksızlığa uğradıysa kapım ona açık olacak. Bu ülkeye gerçekten baharları getireceğim. Bay Kemal eşittir hak, hukuk, adalet” dedi.

 

MİLLİYETÇİLİK DERSİ!


Kılıçdaroğlu, Bolu’da da miting düzenledi. CHP ile terör örgütleri arasında ilişki olduğu eleştirilerine cevap veren Kılıçdaroğlu, “Açık ve net söylüyorum. Bizim milliyetçiliğimizi sorgulayacak kişi daha anasından doğmadı. 6 okumuzdan birisi milliyetçiliktir. Milliyetçilik, yurtseverliktir, yurtseverlik. Milliyetçilik, vatanseverliktir. Bizim iki kırmızı çizgimiz var. Bayrağımız ve vatanımız” iddiasında bulundu.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.