Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sakaryalı Ülkücü' algısı patladı! Gerçek ortaya çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Sakaryalı Ülkücü' algısı patladı! Gerçek ortaya çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sakarya ziyaretinde kendini 'Sakaryalı ülkücü' olarak tanıtan ve hayatını kaybeden Sinan Ateş üzerinden algı operasyonu yapmaya çalışan kişinin parti ya da teşkilatla bir alakası olmadığı öğrenildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken yaptığı algı operasyonlarına Sakarya'da bir yenisini daha ekledi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde son viraja girilen günlerde siyaset kulisleri de hareketlendi. Özellikle 6'lı masaya dahil olan CHP içinde yaşanan adaylık krizleri de her geçen gün kendini göstermeye devam ediyor.

Aday olmak için açıkça rakibi olduğu bilinen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu geri çekmeye çalışan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir yandan da algı ve iftiralarına devam ediyor. Kılıçdaroğlu şimdi de ülkücü kesimi hedefine aldı.

 

TAZİYE ZİYARETİNDE ALGI! 

 

Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam’ın Sakarya’da yaşayan ailesini ziyaret etti. 

Ancak buradaki taziye ziyaretinde bile bir algı çalışması yapıldı. 

Siyaseti yaptığı algı oyunları ve tiyatrolarıyla devam ettiren CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya'da bu yönteme devam ettiler, üstelik CHP medyası da buna alkış tuttu. 

 

KENDİNİ 'SAKARYALI ÜLKÜCÜ' OLARAK TANITTI

 

Kılıçdaroğlu'nun Sakarya ziyaretinde kendini 'Sakaryalı ülkücü' olarak tanıtan bir vatandaş, hayatını kaybeden Sinan Ateş olayının üzerinin örtüldüğünü ve camilerde mevlüt dahi okutturulmadığını iddia etti.

Ancak vatandaşın Kılıçdaroğlu'na selam verirken adını açıklamak yerine kendini 'Sakaryalı ülkücü' olarak tanıtması akıllarda soru işareti bıraktı. Bu durumun üzerine konu araştırıldı.

 

"O KİŞİNİN PARTİ YA DA TEŞKİLATLA ALAKASI YOK"

 

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar'a ulaşıldı. Akar, olayın aslında öyle olmadığını açıkladı.

 

İşte Akar'ın açıklamaları şöyle: 

 

"Haberde lanse edildiği gibi değil. Kılıçdaroğlu cenaze müsabeti nedeniyle Sakarya'ya geldi. Geldiğinde de MHP ile çok alakası olmayan, teşkilatlarla bir bağı kalmamış, kent teşkilatlarında kendisine yer bulamamış bir vatandaş Sinan Ateş üzerinden provokasyon yaptı. Buna da itibar eden bazı muhalif çevreler oldu. Ancak bu tam olarak MHP camiasını karşılayan bir durum değil. Kendisi partiyle ya da camiayla alakası olmayan birisi. İYİ Parti, Zafer Partisi ve CHP kanadı bunu malzemeleştirmek istedi. Ancak Sinan Ateş meselesi bizim için netleşmiş durumda. Neyin ne olduğunu biliyoruz, o yüzden istedikleri etkiyi yaratmadı."

 

CHP MEDYASI SORGULAMADAN ALKIŞ TUTTU

 

Bu olayı çarpıtan ve 'ülkü ocaklarının Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiğini' ima eden CHP medyası bu yalana alkış tuttu. 


Siyasetcafe.com

 

Kaynak:Superhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.