Kendall Jenner'dan 113 milyon takipçinin ağzını açık bırakan çıplak poz

Kendall Jenner'dan 113 milyon takipçinin ağzını açık bırakan çıplak poz

Dünyanın en çok para kazanan mankenlerinden olan ve İnstagram’da milyonlarca kişi tarafından takip edilen Kendal Jenner’in çıplak pozları takipçilerinin nefesini kesti. Jennar çıplak pozlarını cesurca paylaşmaktan çekinmiyor.

Kendall Jenner, banyodaki cesur pozuyla milyonlarca takipçisinin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Dünyanın en çok kazanan mankenleri arasında olan Kendall Jenner, banyodaki cesur pozuyla 113  milyon takipçisinin ağzını açık bırakmayı başardı.

 

Podyumların aranan ismi Kendall Jenner, banyodan paylaştığı cesur fotoğrafla dikkati çekti. 22 yaşındaki modelin "Teknik olarak bu sadece benim vücudum" notuyla yayınladığı kare ve video büyük ilgi gördü.

 

 

GEÇTİĞİMİZ YIL DA DA ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI İNTERNETE SIZMIŞTI

Geçtiğimiz yıl Kendall Jenner'ın moda fotoğrafçısı Russell James'a verdiği tüm çıplak pozlar, kitap satışa çıkmadan internete sızdırılmıştı.

 

 

 

VÜCUDUMDAN MEMNUNUM

Instagram'da 113 milyon kişi tarafından takip edilen güzel model Kendall Jenner, soyunarak çektirdiği fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Jenner'ın paylaşımı kısa süre içerisinde 2 milyona yakın kişi tarafından beğenildi.Jenner çıplak fotoğrafına, "Lise öğrencisiyken sivilcem çıktığında evden çıkmazdım. Şimdi ise vüdudumdan memnunum." ifadelerini kullandı.

 

 

KENDAL JENNER KİMDİR?

Kendall Jenner, 3 Kasım 1995 tarihinde Los Aangeles, ABD'de dünyaya gelmiştir. Kris Jenner ve Caitlyn Jnner çiftinin kızı olarak doğmuştır. Annesi tarafından ünlü model Kim Kardashian'ın üvey kardeşidir. Babası Bruce Jenner sonrasında cisiyet değiştirerek Caitlyn Jenner adını almıştır. Kendal Jenner'ın Kylie Jenner adında bir kız kardeşi vardır. Annesi ve babası tarafından toplamda 8 üvey kardeşi vardır. 2014 yılında Sierra Canyon Okulu'ndan mezun oldu.

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum