Kendi ölümünü ve koronavirüsü bildi! İşte Nostradamus’un kehanetleri

Kendi ölümünü ve koronavirüsü bildi! İşte Nostradamus’un kehanetleri

Fransız hekim ve kahin Nostradamus, depremler, yangınlar, salgın hastalıklar derken tüm dünyada yaşanan felaketlerin neredeyse hepsini bildi. İşte Nostradamus'un kehanetleri...

Kendi ölümünü bile bilen Fransız hekim ve kahin Nostradamus, depremler, yangınlar, salgın hastalıklar derken tüm dünyada yaşanan felaketlerin neredeyse hepsini bildi.

 

İşte Nostradamus'un kehanetleri...

 

Fransız kahin Nostradamus'un yıllar içerisinde ortaya çıkan bir çok kehaneti bulunmakta.

Türkiye'nin deprem kuşağında yer aldığı gerçeği ise herkesin bildiği bir gerçek.

 

Nostradamus'un dikkat çektiği Türkiye gerçeği ise şu;

 

"Mars, Merkür ve Ay bir araya gelecek, Güney'de korkunç bir kuraklık görülecek Asya'nın dibindeki toprak sarsılacak Korent ve Efes'te karışıklık…"

 

İngiliz uzmanlar, Nostradamus'un Yüzyıllar adlı kitabının üçüncü cildini şöyle yorumluyor:

 

Endonezya depremleri sonrası Yunanistan ve Türkiye'de karışıklık (yer sarsıntıları) olacak. Fransız şifre çözücü Jean-Charles De Fontbrune'ye göre, Türkiye ilk olarak ikinci cildin 52'nci dörtlüğünde geçiyor: Atina ile savaş Geceler boyunca yeryüzü sallanacak, Sonraki baharda iki kez daha olacak Korent, Efes boğulacak denizde Yiğit şampiyonlar savaşa girecek…

 

KORONAVİRÜSÜ İLE İLGİLİ İLGİNÇ KOMPLO TEORİSİ

 

Nostradamus'un en büyük kehanetleri arasında bir de hastalıklar dikkat çekiyor. Her ne kadar bu hastalıkların Amerika'da büyük sorunlara ve ölümlere yol açacağını söylemiş olsa da şu anda tüm dünyanın panikle izlediği yeni virüs ve salgın Çin'de ortaya çıktı.

Çin ile ABD ilişkilerinin normalleşmesinin ardından salgının ABD'ye sıçraması işten dahi değil. Çin ile ABD arasında yapılan seyahatlerin diğer ülkelere oranla çok daha yüksek olması salgının taşınabileceği anlamına geliyor.

Ortaya çıkan salgın için çok ilginç bir komplo teorisi de var. Salgının bilinçli olarak başlatıldığı ve Amerika'nın bu işten en 'karlı' çıkacak ülke olduğuna dikkat çekiliyor.

İddiaya göre ABD ile Çin arasındaki ticaret anlaşmasının 1. etabının Çin'in, ABD'den tarım ve sağlık ürünleri almasının zorunlu hale geldiğine vurgu yaptı. Çin'in ABD'den tarımsal ve sağlık ürünü almaya başlamasının hemen ardından ise virüs ortaya çıktı ve dolar hızla yükselmeye başladı.

 

KRALİÇE TAHTTAN İNECEK

 

Nostradamus'a dönecek olursak; 2020 yılı için kehanetleri yukarıdakilerle sınırlı değil. Özellikle İngiltere, Amerika ve Rusya için çok kritik günler geliyor. İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in bu yıl tahttan ineceğini belirten Nostradamus, "Yeni bir kral" diyerek tahta bir erkeğin geçeceğini öngördü.

Elizabeth'in Meghan Markle krizinin ardından büyük ölçüde yıprandığı İngiliz basınınında günlerdir yazılıyor. Prenses Diana olayının ardından Kraliçe Elizabeth'e en büyük darbe Prenses Markle'dan geldi.

 

PUTİN'E SUİKAST

 

Nostradamus'un bir diğer kehaneti ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında. Putin'in ülkesinde olduğu sırada suikasta uğrayacağı ve bundan kurtulacağı öngörülüyor. Öte yandan Rusya'yı bekleyen bir diğer büyük tehlike de dev bir astreoidin çarpması. Nostradamus kehanetlerinde buna da yer veriyor.

 

ABD TARİHİNİN EN KARA YILI OLABİLİR

 

Yukarıdaki salgın tehlikesinin yanı sıra ABD tarihinin en kara yıllarından biri olabilir 2020. Öncelikle daha önce görülmemiş kadar büyük kasırgaların çıkmasının muhtemel olduğu görüşünde Nostradamus.

Ve ABD Başkanı'nın 'öleceği' fikrine sahip. Uzmanlar ise kehaneti, "Siyasi ölüm" (Amerikalıların büyük bölümü için müjde sayılabilecek türden) olarak yorumluyor. ABD aynı zamanda büyük yangınlar ve depremlerle de mücadele etmek zorunda kalacak.

 

3.DÜNYA SAVAŞI'NI ÇIKARACAK KIVILCIM

 

İran ile ABD arasında başlayan ancak tüm tarafların hızlıca müdahalesinin ardından üstü örtülen gerginlik 3. Dünya Savaşı'nı çıkabilecek bir kıvılcım olabilirdi.

 

Nostradamus'un şu dizeleri bu savaşa çok yaklaştığımız şeklinde yorumlanıyor:

 

Tanrı şehrinde büyük bir gök gürültüsü olacak. Kale sürerken iki kardeş Chaos tarafından parçalara ayrılacak. Büyük lider yenilecek. Üçüncü büyük savaş, büyük şehir yandığında başlayacak.

 

BÜYÜK YANGINLAR OLACAK

 

Nostradamus'un büyük kehanetleri arasında yer alan çevre felaketleri ise tahmininden daha hızlı ilerliyor. Amazon ormanlarında başlayan yangınlar insanlığı dehşete düşürürken, Avustralya'da baş gösteren yangın dalgası dikkatleri diğer bir yöne çekti. Şu anda Avustralya'da devam eden yangınlar nedeniyle insanlar, hayvanlar ve doğa büyük tehlike altında.
 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.