Kesici istifa ediyor! Yeni parti kuracak

Kesici istifa ediyor! Yeni parti kuracak

Daha önce Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile CHP’den istifa ederek sağda yeni bir oluşum için DP’nin başına geçeceği bildirilen İlhan Kesici'den sürpriz bir hamle geldi. Kesici'nin CHP’den istifa ederek yeni parti kuracağı açıklandı.

Demokrat Parti e. İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve CHP Milletvekili İlhan Kesici’ye yakınlığı ile bilinen Davut Çakmak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İlhan Kesici'nin yeni bir parti kuracağını iddia etti.

 

d-001.JPG

 

CHP'den istifa ederek DP'nin başına geçeceği konuşulan CHP Milletvekili İlhan Kesici geçtiğimiz günlerde katıldığı bir Tv programında CHP’yi eleştirmişti...

Kesici'nin bu açıklamalarının ardından herkes Kesici'nin CHP'den istifa edeceğini ve Demokrat Parti'ye geçeceğini iddia etmişti.

Ancak sanılanın aksine Kesici, Demokrat Parti defterini kapadı ve yeni bir parti kurma hazırlığı içerisine girdi.

Siyasetcafe yazarımız Yekta Yaktı'da konuya ilişkin olarak CHP Milletvekili İlhan Kesici’ye yakınlığı ile bilinen Davut Çakmak ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini ve iddiaların doğru olduğunu kaleme aldı.

 

Yaktı'nın konuya ilişkin yazısı şöyle:


'Demokrat Parti e. İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve CHP Milletvekili İlhan Kesici’ye yakınlığı ile bilinen Davut Çakmak dün aradı ve ‘ Çok şükür sayın Kesici merkez sağ’ı bir çatı altında toparlayacak olan merkezde bir parti için çalışmalara başladı. TBMM’nin tatile girdiğinde sayın Kesici CHP’den istifa edecek ve 9. Cumhurbaşkanımız merhum Süleyman Demirel’in siyasi çalışmalarının müzakerelerini yaptığı ikametgahı olan Güniz Sokak’ta çalışmalarına başlayacak…'

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.